Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mi okozhat egy napos menzit?...

Mi okozhat egy napos menzit? Életemben egyszer volt nagyon régen, hogy nagyon erős felfázás miatt kimaradt a menzim, de általában rendesen 6 napig tart. Most biztos hogy felfázásom, gyulladásom nincs, azt mindig megérzem.

Figyelt kérdés

Sajnos a páromnak voltak szemölcsök az intim részen, de leégették neki, és azt mondták nem a méhnyakot okozó szemölcs ez és csak vér útján átadható. Ennek több hónapja, de ez jutott eszembe, hogy esetleg a nemi részen kialakuló szemölcsök befolyásolhatják a menzit? Illetve ha esetleg mégis méhnyakrák lenne, annak ez lehet előjele?

Megyek orvoshoz, de még egy hét mire kaptam időpontot és tiszta ideg vagyok.. Ja és nem hormonzavar, mert olyan problémám volt, akkor gyakrabban jött meg a kelleténél, de már beállt évek óta 25-28 napos ciklusra. Vérszegénység/vashiány esetleg? Szóval ezekre gondoltam. Van valami ötletetek?

2011. szept. 6. 23:46
1 2
 11/11 anonim válasza:
Szia! Megkérdezhetem kiderült mi okozta?
2021. okt. 28. 20:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!