Minden évben elmentek nőgyógyászhoz?
Figyelt kérdés
Van,aki nem megy évente rákszűrésre?2011. szept. 4. 19:28
1/9 anonim válasza:
Én pl. 10 év alatt egyszer voltam, nem volt rákos megbetegedés a családban.
Drága a nőgyógyász.
2/9 anonim válasza:
Én minden évbe megyek, kibírom évente az egészségem érdekében!!! Lehet nem lenne ennyi nőgyógyászati rákos beteg, aki meghal, ha évente mindenki menne szűrésre, de ez az én meglátásom!!!
3/9 anonim válasza:
Minden évben kell(ene) rákszűrésre menni, csak az a baj, hogy sokaknak a szégyenlősség fontosabb az egészségüknél.
4/9 anonim válasza:
szia!
Én minden évben elmegyek, el fogok menni, ugyan úgy, mint tüdőszűrésre. Valahogy így lettem nevelve.
Amúgy a kórházban a nőgyógyász ingyenes...Csak ki kell várni a sorod.
6/9 A kérdező kommentje:
Szerintetek lehetek rákos,mert 2 éve voltam? Szülés után voltam,akkor P2 lett 2009-ben,tavaly nem voltam,mert meg se jött és szoptattam,meg nem volt bajom,meg eszembe se volt, de most voltam múlt héten,mert rosszul voltam és fájt a derekam. Szerintetek lehetek rákos?
2011. szept. 5. 14:59
7/9 anonim válasza:
Inkább terhes, mint rákos, de azért érdemes elmenni évente!!! Nyugodj meg, szerintem nincs baj!!!
8/9 anonim válasza:
Nyugi, menj most el, és ne idegeskedj. Persze bármi lehet, de miért lenne? Csináltasd meg a szűrést, aztán nyugodj meg, és mostantól járj el évente a saját lelki békéd érdekében.
9/9 anonim válasza:
Ja, most látom, már voltál. Akkor meg pár hét, megkapod az eredményt, és megnyugodhatsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!