Miért fekete a menzeszem?
Harmadjára fordul elő, hogy szokatlanul kevés, sűrű és nagyon sötét vörös a "vér", ami kijön belőlem.
Mi lehet az oka?? (Dehidratáció kizárt, mert rengeteg folyadékot iszom, 4 litert naponta!)
20 éves vagyok, nem szültem.
De "normál" vér egyáltalán nem jön belőlem már kb. 3 hónapja.
Ez se baj?
hogy is kéne megmagyarázni, hogy megértsd?!
Szóval: normál vér jön ki belőled.
Csak mivel kevés, így mire te szembe találkozol vele, már elkezd alvadni.
Először is szedj vas tablettát. Én a maltofert ajánlanám.
Ha elkezdtél fogamzásgátlot szedni vagy váltottál gyógyszert akkor ez teljesen normális dolog.
Ha nem történt ilyen, akkor lehet felfázás, vagy esetleg valami baktérium általi fertőzés is. Nyáron elég gyakori, a strandolások miatt.
szia!
Milyen sokan nem tudják, hogy a menstruációs vér nem alvad meg! Ha fekete, akkor főleg méhnyálkahártya darabokból áll. Az a vér máshogy csomósodik, de nem alvad meg soha! Ha kicseppen belőled egy csepp vér, és utána megalvad, ott már baj van!
"A menstruációs vér, eltérően a sérülésből származó vértől, általában nem alvad meg, hacsak a vérzés nem túl erős."
ugyanis nyálkahártya, vér, savó és víz keveréke, nem tiszta vér! forrás: [link]
Akkor most baj van?
Nekem egyáltalán nem erős. Így rendben van, mert megalvadhat? Nem igazán értelek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!