Nagyon fel vagyok fázva, óránként bepisilek, hogy lehet házilag valami pelenkaszerüséget késziteni?
Szerintem ez sajnos nem megoldható, egy temetés több óra, és akkor még haza is kell érni meg utána nem léphetsz le egyből stb. Nem hiszem, hogy egy rendes pelenkán kívül bármilyen megoldás lenne. Olyan nagyra gondolok, amit az öregek szoktak :))) de az nem kicsit látszana ki...
egy betét nem elég ilyenkor, bár nem tudom mennyire súlyos a helyzet. Én sima always éjszakait használtam, de félóránként cserélnem kellett, pedig kb. 3 méterre van tőlem a wc.
Szóval szerintem 2 megoldás van. Az egyik, hogy ma nagyon sokat iszol, hogy kitisztuljon a veséd. Kb. 3 liter teát igyál meg még ma. Aztán holnap reggel már csak 1-2 deci folyadékot iszol indulás előtt.
Vagy pedig lemondod a temetést. Én így biztos nem mennék el, elmondanám, hogy sajnos nagyon fel vagyok fázva és így nem tudom vállalni. Normális ember nem sértődik meg, főleg mert ilyenkor kisebb gondja is nagyobb, minthogy ki jön el.
Ha holnap reggelig ez lesz, akkor szerintem ne menj el, mert elég ciki lenne a helyzet, ha ott becsurogna...
Szerintem akkor tényleg érdemes lenne lemondani... van ilyen, megértik az emberek.
De mindenesetre kívánom, hogy addigra jobban legyél és el tudj menni, gondolok majd rád holnap. Jobbulást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!