Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Nagyon fel vagyok fázva,...

Nagyon fel vagyok fázva, óránként bepisilek, hogy lehet házilag valami pelenkaszerüséget késziteni?

Figyelt kérdés
Tegnap nagyon felfáztam, éjszaka kétszer is bepisiltem, ma szinte óránként bepisilek, voltam orvosnál, ki vagyok irva a munkahelyemröl, de holnap temetésre kell menjek, ma próbáltam éjjeli betéte tenni de az simán átázott, félek hogy holnap nehogy a rokonok előtt történjen meg. Hogyan lehet házilag valami pelenkaszerüséget késziteni, ami elég biztonságos hogy egy pár órát átvészeljek. Meg persze ami nem látszik ki a szoknya allol?
2009. ápr. 20. 15:48
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Vannak vastag betétek.
2009. ápr. 20. 15:51
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ez sajnos nem megoldható, egy temetés több óra, és akkor még haza is kell érni meg utána nem léphetsz le egyből stb. Nem hiszem, hogy egy rendes pelenkán kívül bármilyen megoldás lenne. Olyan nagyra gondolok, amit az öregek szoktak :))) de az nem kicsit látszana ki...

egy betét nem elég ilyenkor, bár nem tudom mennyire súlyos a helyzet. Én sima always éjszakait használtam, de félóránként cserélnem kellett, pedig kb. 3 méterre van tőlem a wc.

Szóval szerintem 2 megoldás van. Az egyik, hogy ma nagyon sokat iszol, hogy kitisztuljon a veséd. Kb. 3 liter teát igyál meg még ma. Aztán holnap reggel már csak 1-2 deci folyadékot iszol indulás előtt.

Vagy pedig lemondod a temetést. Én így biztos nem mennék el, elmondanám, hogy sajnos nagyon fel vagyok fázva és így nem tudom vállalni. Normális ember nem sértődik meg, főleg mert ilyenkor kisebb gondja is nagyobb, minthogy ki jön el.

Ha holnap reggelig ez lesz, akkor szerintem ne menj el, mert elég ciki lenne a helyzet, ha ott becsurogna...

2009. ápr. 20. 16:09
 3/4 A kérdező kommentje:
Tudom hogy vannak inkontinecia betétek de nem szeretnék egy dobozzal venni, meg el se tudok menni ma ithonrol. A temetést nem tudom lemondani, sajnos. A pláne benne az hogy 80 Km kell ótókázzak...oda és 80 vissza...
2009. ápr. 20. 16:48
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem akkor tényleg érdemes lenne lemondani... van ilyen, megértik az emberek.

De mindenesetre kívánom, hogy addigra jobban legyél és el tudj menni, gondolok majd rád holnap. Jobbulást.

2009. ápr. 20. 16:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!