16 éves vagyok és 3 hónapot késik a menstruációm, normális?
Figyelt kérdés
Amúgy van egy fél éves kapcsolatom és februárban vesztettem el a szüzességemet, utána persze normálisan meg is jött,max 2 hét késéssel, aztán májusban voltunk együtt utána rá 2 hétre megjött, de azóta semmi. Itthon rengeteg a családi probléma, szóval valószínű a stressz + a hormonzavar. Meg úgy hallottam , hogy a szextől is késhet, mert megzavarja a hormonokat. Terhes szerintem nem vagyok, mert már 3 és fél hónapos terhes lennék és az kezdene látszódni, de az én hasam betegesen vékony + van egy kis háj, de az lényegtelen + nem is keményedik még ah behúzom és megnyomom akkor is puha, szóval szerintem a terhesség kizárva. Szerintetek hormonzavar? Amúgy pont most lesz, hogy 1 éve menstruálok. Tavaly ilyenkor jött meg elsőnek. Ti mit gondoltok? Mostanában egyre jobban félek a terhességtől, de akkor már látszódna és sima a hasam. Mondjuk 2 napja szokott görcsölni a hasam jobb oldalt. Vélemény??2011. szept. 3. 16:20
11/21 anonim válasza:
Nem, az nem vészes, vékony,de még normális. Figyelj, tudom hogy szar, de menj el orvoshoz. Addig is írhatsz még ide:
kiválasztod az orvost és írsz neki, és valószínűleg még ma válaszol.
12/21 A kérdező kommentje:
Ahogy írtam családi gondjaim vannak és ha felmerülne a kérdés már anyáék akkor is nevelőotthonba küldenének =(
2011. szept. 3. 17:07
13/21 anonim válasza:
Nekem is volt épp így vagy 3 hónapig kimaradt 17 éves koromban, az idegességtől és a stressztől ( mind a suli mind a családban lévő dolgok miatt). Szerencsére ozt helyreállt, én nem voltam orvosnál.
18/L
14/21 A kérdező kommentje:
Hát igen valószínű, hogy a stressz, de most kérdeztem meg a nőgyógyászt interneten keresztül amit kaptam linken és azt mondta nincs okom aggodalomra mert ez normális! :)
2011. szept. 3. 18:03
15/21 anonim válasza:
Ha fiú lesz, én Péternek hívnám, ha lány, azt rád bízom.
Gratulálok, kedves anyuka!
16/21 anonim válasza:
érdekes netes orvosok vannak, tesztelj és menj dokihoz, mert egyáltalán nem biztos, hogy nincs terhesség vagy betegség a háttérben
18/21 anonim válasza:
Azért tesztelj, és majd írd meg az eredményt!
19/21 A kérdező kommentje:
Nem kellett teszt, mivel ahogy kiírtam a kérdést, másnap este meg is jött, és most már a 6. napon vagyok. Normálisan jött meg, szóval megnyugodtam! :)
2011. szept. 9. 16:24
20/21 anonim válasza:
Feküdj bele 1 forró kád vizbe és igyál 1 pofár forral bort amilyen melegen csak tudod, ha ez sem segít menj el orvoshoz. 37/F nőgyógyász
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!