Pár napja voltam túl az első szexen és azóta mikor pisilek nagyon csíp (mintha fel lennék fázva) összefügghet?
Szex után el kell menni pisilni, még akkor is meg kell próbálni, ha nem kell!!!! Mert ha nem teszed, ez történik legtöbbször. (én sem tudtam, saját káromon tanultam)
Két lehetőség: egyik, hogy a háziorvosnak ezt szépen elmondod, ír fel gyógyszer. (nekem valami cipro elejűt írt fel) Vagy pedig nőgyógyász és ő ír fel valamit. Egyébként szerintem jobb lenne inkább hozzá menni, mert nekem átterjedt a hüvelyemre is a bakteriális fertőzés és nem úsztam meg a kúpot. De mindenképpen orvos!!! Minek szenvednél, ha nem muszáj?!
Utolsóval egyet értek. Sajnos mi nők, így vagyunk "összetákolva". Szex közben a végbél felől is át tud vándorolni a coli baktérium a húgycsőbe, onnan meg a hólyagba. Ezt úgy lehet kivédeni, hogy a szex előtti alapos tisztálkodás és pisilés után szex után azonnal elmész pisilni és természetesen át is mosod magad. Nem a sráctól kapod, hanem saját magadtól ezt a fertőzést:(( Sajnos a női húgycső rövid, könnyen feljutnak a bacik.
Orvoshoz kell most vele menni mielőbb, hogy a veséid ne fertőződjenek meg. Elég, ha annyit mondasz, hogy csíp a vizeleted. Vizelet vizsgálatot kér, majd ad antibiotikumot. Nőgyógyász, vagy urológus a legjobb. Beutaló sem kell.
Helyre fogsz jönni hamar!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!