Mi ez a hüvelyemben? Ez normalis? Hát valami ott nincs rendben.
Figyelt kérdés
Ma először felnyultam magamba, tudni akartam, mit erez egy srac, ha megujjaz. A huvelybemenet elejen nagyon szük vagyok, mintha dudorom lenne ott. ha továbbnyomtam, ott mar tág...mi van ott nekem?rák? daganat?vagy ilyennek kell lenni?2009. ápr. 19. 18:22
1/5 anonim válasza:
Oh , jaj! Nézz meg egy biológiakönyvet ! Minden rendben van , amit éreztél az a méhszájad . A havi ciklustól függően változhat az hogy mennyire nyúlik a hüvelyedbe .
2/5 anonim válasza:
Nem a szűzhártyád érezted?
Ettől függetlenül is a hüvelybemenet szűkebb, mint belül.
Ment el orvoshoz, és nézesd meg, ha félsz.
3/5 A kérdező kommentje:
Hat nem banom, de a meh beljebb van, nem hiszem, hogy a mehszajam a huvelyem nyilásáig nyulna.Félek.De miert nem sima a huvelyem?
2009. ápr. 19. 20:52
4/5 anonim válasza:
Ezt h miért nem sima, h érted? De igen az a méhszájad!
Nekem szülés után nagyon elöl volt, de aztán magától regenerálódott. Neked lehet, h azért mert meg fog jönni, de elképzelhető h vmilyen szervi süllyedésed van, nem kell ahhoz szülni, h legyen. Intim tornázz, pl. Kriston
5/5 anonim válasza:
Szerintem félreértés lehet az egyik válaszoló részéről. Te a "bejáratnál" érzed és nem felül a méhednél. Normális amit érzel, nekem is olyan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!