Miért véreztem harmadszorra is? :/
A szűzhártya nem mindig szakad át az első alkalommal. Vszínű, h neked az 1 óra múlva történő alkalom volt, amikor átszakadt. Az egy hónappal későbbi alkalom viszont már lehetett a hüvelybemenet és a gát bőrének is a berepedése. Ilyen még évek múlva is előfordulhat. Ha nem érzed magad elég nedvesnek, akkor mindenképp használj síkosítót, az megelőzi.
Teljesenm indegy hány centis a férfiasság. Egy óvatosan használt 20 centistől lehet, h nincs bajod, egy szárazon bedugott durván használt 13 cm-től pedig berepedhetsz. Minden a kivitelezésen múlik.
Nem volt száraz? Az baj... A férfiak ugyanis nem nedvesednek. Na mindegy.
Az is baj, ha te sem vagy elég nedves.
Amúgy hány éves vagy?
Korai ez még neked.
Viszont:
ha továbbra is fennáll a probléma, irány a nőgyógyász, mert a fájdalom hátterében állhat fertőzés és gyulladás, ami meddőséget is okozhat, a vérzést pedig okozhatja méhszájseb, amiből kezelés nélkül könnyen lehet méhnyakrák.
Engem az is érdekelne, hogy ha mostanában voltál először együtt egy fiúval, akkor hogy lehet, hogy már három különböző is volt?
Nem valami pszichés oka van a dolognak?
19 éves vagyok, szerintem egyeltalán nem korai. :D
Hát szerinted ő hogyan nem volt száraz, mielőtt belémhatolt? Úgy, hogy én csináltam valamit vele.... Hadd ne írjam le. :)
"Engem az is érdekelne, hogy ha mostanában voltál először együtt egy fiúval, akkor hogy lehet, hogy már három különböző is volt? " - erre válaszolva: Nem volt három különböző. Összesen kettő volt.
"Nem valami pszichés oka van a dolognak?" - Nem hiszem, mert teljesen ellazulok szex közben. És előtte sem vagyok ideges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!