S. O. S reggel óta olyan szintén szédülök hogy fél percet nem bírok talpon álni mert ha nem ülnék le eláljulnék?
Figyelt kérdés
Mértem a vérnyomásom 120/85
18 éves lány vagyok, a szédülés nem múlik el,hányingerem van stb....mit csináljak??nagyon rossz!!:S
Ettem már de az sem segített:S
2011. aug. 31. 14:33
2/12 A kérdező kommentje:
ezt kajak megéreztem hogy ezt fogja vki írni.Ne már...már lassan a betűket nem látom annyira szédülök!!!!a szemet alig bírom kinyitni!!!Mit csináljak??
2011. aug. 31. 14:39
3/12 anonim válasza:
Mondjuk szólj valakinek, hogy kísérjen el orvoshoz?!
Ez nem játék, hogy ennyire szédülsz. Rosszat is jelenthet!
4/12 anonim válasza:
ezek a terhesség tünetei(többek között)
próbálj elaludni
6/12 anonim válasza:
A vérnyomásod szerintem normális, de ez az erős szédülés nem, menj el azonnal a háziorvoshoz, vagy hívd ki, ha nem bírsz odáig elmenni.
7/12 A kérdező kommentje:
Ma már nem rendel az orvosom,nem hiszem hogy terhes lennék,épp most múlt el.De már órák óta tart:S:S
2011. aug. 31. 14:45
9/12 anonim válasza:
Nyakcsigolyád nem fáj? stresszes nem vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!