14 éves leszek 2 hónap múlva és még nem menstruálok. Mi lehet ennek az oka? (bőv. Lent)
Figyelt kérdés
165 cm vagyok és 42 kg körülbelül. A többi osztálytársaimnak már majdnem mindenkinek megvan, és elég furán érzem magam. Légyszi írjátok le nektek mikor volt meg elsőnek (mennyi idősek voltatok)?2011. aug. 30. 13:48
11/17 anonim válasza:
Én is elmultam 14 amikor megjött.Ne aggodj!!!
12/17 anonim válasza:
1-2 évig még ne aggódj, és ne azt nézd, hogy a többi lány már menstruál, mert mindenki más időben fejlődik.
13/17 anonim válasza:
én is 11 voltam, de én meg eléggé túltáplált, értsd dagadt. és ez nem olyan,volt h csak beképzeltem, kb 60 kiló voltam.
szőrösödsz már? persze nem hiszem, h van összefüggés.
De várd ki, meg fog jönni, senkit nem is ismerek, akinek nem jött meg.
14/17 A kérdező kommentje:
igen..meg a melleim is nőnek...
2011. aug. 30. 18:35
15/17 anonim válasza:
én most 14 vagyok, mint te :)
nekem 12 évesen volt először, bár egyik bnőmnek is csak most 14 évesen volt az első, szal ne aggódj! :)
de egy kicsit szedhetnél magadra... :)
17/17 anonim válasza:
Régi kérdés, de a súly nem olyan tényező 13 éves korom előtt jött megvolna 3 hónappal, 43 kiló voltam vagy annyise 160cm, mellem semvolt mégis megjött. 70 kilós melles ducijuliknak pedig nem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!