Mitol lehet az hogy 3 honapja nem mensturaltam?
Figyelt kérdés
2011. aug. 30. 13:27
2/9 anonim válasza:
Ha fogyózol akkor meg is van a megoldás=buta vagy.
5/9 anonim válasza:
Lehet terhesség vagy hormonzavar, vagy klimax, vagy annyira fiatal vagy, hogy még nem rendszeres.
6/9 anonim válasza:
"A menstruáció hiánya – amenorrhoea – az egyébként egészséges nők esetében is előfordulhat, alapvetően a terhesség időszakában, s egészen a változás koráig 45-50 éves korig figyelmeztető tünet az előfordulása."
Forrás: [link]
Szóval nem ártana elmenni egy orvoshoz vagy minimum egy terhességi tesztet csináltatni.
8/9 anonim válasza:
Nekem is volt, amikor kimaradt...egyszerűen a változások miatt : idő (eső-napsugár), tér (kirándulások)...és NEM VOLTAM TERHES...pont nyáron volt nekem is... a szervezet alkalmazkodása miatt van...ez főleg, ha max 2 éve menstruálsz...ha több, akkor orvoshoz kell menni...akinek meg klimaxa következik, az nem tesz ide kérdést :D
9/9 A kérdező kommentje:
A terhessegi tesztem negativ..
2011. szept. 1. 14:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!