Milyen gyógyszert tudtok huvelygombara?
canesten 2000 körül van, talán még az neked is belefér.
És hatásos, nekem is bevált.
nem tudom mire alapoz kedves 1. válaszoló, h ront a helyzeten, ez teljesen abszurd, hiszen gyógyításra szolgál.
Különben az orvoshoz való utazgatással, v esetleg magánrendelésen való kivizsgálással jócskán megugrana a betegség kikezelése.
Persze, ha nem válik be, akkor tényleg orvos mihamarabb 10-e után...
Jobbulást!
Az elsö vagyok: igen sok gomba idöközben rezisztens a Canestennel szemben, és EZÉRT igensi ront a helyzeten, mert hosszabb próbálkozások utßan idövel csak elmegy a szerencsétlen az orvoshoz, de akkor más ott se tudják könnyen kikezelni, mert annyira súlyos lett a fertözés, és adott esetben akár meddöséget is okozhat.
Másrészt a viszketés/folyás lehet baktériumos eredetü is, a tünetei ugyanazok, de - értelemszerüen - a gombaölö szerek hatástalanok ebben az esetben.
Az, hogy neked hasnált, csak annyit jelent, hogy szerencséd volt - vagy pedig csak átmenetileg tünetmentes vagy, de idövel visszajön, közben meg te fertözö vagy, és terjeszted mindenhol. (Ugyanis ahhoz, hogy másokat megfertöötn valaki, elég, ha közös WC-t használnak.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!