Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Hüvelygomba ellen jó a borax...

Hüvelygomba ellen jó a borax glicerint?

Figyelt kérdés
Azt olvastam, hogy ha tamponba áztatom és felhelyezem néhány órára akkor hatásos. Ti mit tudtok erről? (a helyzet az, hogy volt már hüvelygombám, akkor nőgyógyász kezelte, de egy kisebb vagyon volt. Most a tünetek még csak ma jelentkeztek - főleg a viszketés -, így arra gondoltam, hogy ezt kipróbálnám, hátha ... )
2011. aug. 27. 20:35
 1/5 anonim ***** válasza:
Hát nekem a betadin kúpot írta a nőgyógyász vény nélkül kapható, inkább ne használj sufni dolgokat. Nem olyan drága egy betadin vagy egy canesten kúp...
2011. aug. 27. 20:41
 2/5 ZETAS ***** válasza:
Canesten kenőcs és intim zuhany napi 2x!
2011. aug. 27. 20:41
 3/5 Manócska'90 ***** válasza:
Nekem a nőgyógyász azt mondta, hogy kamillateával "borogassam". Persze írt gyógyszert, Canesten kenőcs, de e mellé kamillás szappan, kamillatea
2011. aug. 27. 20:44
 4/5 A kérdező kommentje:

Nos, köszönöm a segítséget. Még egy kérdés: mit gondoltok a Pevaryl-G-ről? Mert állítólag - gyorsan utána olvastam - a Betadin eléggé legyengít odalent, viszont a Pevaryl-G-t sokan dicsérik a különböző fórumokon :s

(azt, hogy túl drága volt a kezelés azt úgy értettem, hogy a nőgyógyász egy vagyont kért el, így nem szeretnék hozzá újból elmenni, hogyha úgyis ugyanazok a tünetek, viszont vényköteles gyógyszerek írt fel nekem -.-)

2011. aug. 27. 21:11
 5/5 anonim ***** válasza:
jó szer a pevaryl, nekem évekig használt. már sajnos nem...
2011. aug. 28. 11:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!