Nyúlós halvány piros mensi. Mitől van ez? Normális hogy ilyen?
Figyelt kérdés
az utobbi 3mensimnél vettem észre h sokszor nyúlós és halvány, olyan mintha az a nyúlós fehér(átlátszó)folyás lenne, csak ez épp menstruációs vér. Az érdekelne hogy ez jelent e valamit, vagy teljesen természetes?2009. ápr. 17. 23:13
1/5 anonim válasza:
Ha ilyen nem fordult elő korábban, mindenképp érdemes lenne elmenned egy nőgyógyászhoz, már csak azért is, hogy megnyugodj.
2/5 A kérdező kommentje:
uhh akkor megemlítem lehet ez is közrejátszik.
Volt felfázásom, hólyaghurutom, és gombám nem olyan régen..arra 6féle gyogyszert szedtem, kúpok, stb
2009. ápr. 17. 23:30
3/5 anonim válasza:
te idióta!
akkor nem elég nyílvánvaló a kérdésedre a válasz??
4/5 anonim válasza:
A felfázástól lehet ilyen, nekem is volt már hasonló. Nyugi, el fog múlni, csak sajnos ennek idő kell. Ha nincs egyéb panaszod, akkor magától is elmúlik, nem kell aggódni.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszi, nincs más, csak nem tudtam hogy ez normális e.
Eddig volt hogy fájt a hasam alja meg pisilni is rossz volt, de mióta a nitrofurantiont(vmi ehez hasonló nevüt) beszedtem azóta nagyon jó, már pisilni is normálisan tudok meg midnen:)
2009. ápr. 18. 13:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!