A kislányom 12 éves 2 éve menstruál, de most 3 hónapja nem jött meg neki. Elvigyem orvoshoz, vagy még a hormonok zavarják össze?
Figyelt kérdés
2009. ápr. 17. 09:54
1/8 anonim válasza:
Hát, ha már 2 éve menstruál, akkor biztos beállt valamilyen szintem neki! 3 hónap szerintem sok idő, mindenféleképpen vidd el! Ha más nem, legalább megnyugodsz! Amúgy is, ha már ilyen hosszú ideje menstruál, akkor egy általános vizsgálat nem árt! Sok sikert!
2/8 anonim válasza:
csak a hormonok..szerintem nem kell még emiatt 12 évesen nőgyógyhoz rohanni.
3/8 anonim válasza:
Gyermeknőgyógyászhoz miért ne lehetne ? ? ?
4/8 anonim válasza:
Szerintem is meg kéne nézze egy gyerek nődoki ártani nem ártasz vele.
6/8 anonim válasza:
A válaszolónak, aki szerint nem kell elmenni dokihoz: Miért ne mehetne nőgyógyászhoz egy 12 éves gyerek? 2 éve megvan neki! Könyörgöm, ennyire hülye vagy, vagy csak tetteted? Amikortól egy nőnek megjön, onnantól kezdve kötelező elmenni! Lehet, hogy te nem nagyon jársz, de akkor is kötelező! Már a csapból is a méhnyakrák stb. folyik, te hol élsz? Anyukának üzenem, hogy a méhnyakrákot nem azért írtam, persze a kislánya nem az, de ha most nem egy 12 évesről lenne szó, akkor is ezt tanácsolná! Inkább húzza meg magát és ne ossztogasson tanácsokat!
7/8 A kérdező kommentje:
Kösszönöm szépen a tanácsot felkeresünk egy orvost.
2009. ápr. 19. 09:29
8/8 anonim válasza:
utolsó válaszoló te bolond vagy, ráadásul paraszt is, de sebaj. inkább neked kéne valami pszichológust felkeresned,de sürgősen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!