Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mikor fog megjönni? Nem...

Mikor fog megjönni? Nem vagyok lemaradva?

Figyelt kérdés
12 és fél éves vagyok, fél éve van fehér folyásom, a mellem már nő, de még nem szőrösödik. Nagyon fáj a hasam és néha nagyon begörcsöl már 2-3 napja, egy kicsit a fejem is fáj. Azt hallottam hogy az elsőt anyukától öröklöd (anyunak 12 éves korába jött meg) szerintetek nekem meg fog jönni ma vagy holnap?
2011. aug. 24. 14:26
 1/9 anonim ***** válasza:
hát ebből nehéz megmondani... de szerintem ne várd, még meg is fogod unni! :)
2011. aug. 24. 14:28
 2/9 anonim ***** válasza:

Mondták nekünk még régen nekünk is, hogy a teltebb lányoknak hamarabb jön meg és összefügghet azzal, hogy anyudnak mikor jött meg. Érdekes én vékony vagyok és anyukámnak későn jött meg, mégis az osztályban benne voltam az elsők között :) Amúgy nekem 12 évesen jött meg.. és ne aggódj, neked is megfog nemsokára. Hordjál magadnál betétet és nem lesz baj. Azt, hogy ma vagy holnap megjön-e senki nem tudja, de azért készülj fel rá :D

14/L

2011. aug. 24. 14:32
 3/9 anonim ***** válasza:
A mellednek nem kéne szőrösödni.Az meg ,hogy mikor jön meg? megtudod időben ,mikor a bugyid véres lesz.
2011. aug. 24. 14:42
 4/9 anonim ***** válasza:
44%
A puncidnak kell szőrösödni, nem a mellednek.
2011. aug. 24. 14:53
 5/9 anonim ***** válasza:
Amíg nem kezdessz el szőrösödni rendesen, addig szerintem ne számíts rá. Amúgy szerintem meg nem öröklődik, mert anyámnak 13 évesen jött meg, nekem meg 15 évesen, szóval szerintem ez nem igaz.
2011. aug. 24. 14:54
 6/9 A kérdező kommentje:
elírtam bocs
2011. aug. 24. 15:33
 7/9 anonim ***** válasza:
Az utolós vagyok megint. Amúgy a hasad sok mindentől fájhat, meg a fejed is. A meleg mindenkinek betesz valamennyire, nekem is ilyenkor gyakran fáj a fejem és nyűgös vagyok, szóval szerintem még odébb van a menstruálás neked. Van időd még bőven, csak 12 éves vagy...
2011. aug. 24. 15:54
 8/9 anonim ***** válasza:
nem vagy lemaradva, nekem ebben a hónap 4én jött meg először és 14 vagyok! ne aggódjál, nem fogod azt majd nagyon várni!!
2011. aug. 24. 16:11
 9/9 anonim ***** válasza:
2011. aug. 24. 16:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!