Tampontól fájhat a hasam?
Figyelt kérdés
2011. aug. 23. 00:34
11/12 anonim válasza:
nekem mindig attol fajt feltettem a tampont es nem telt el fel ora es fajt kivettem utanna nem. azota csak betet
12/12 vadócka022 válasza:
Szia!igen fájhat!
Én 1 éve "kísérletezem!ez idő alatt volt hogy csak mini tampont csak normált,csak betétet,az elején betétet,a közepén tampont majd ujra betétet.....próbáltam!
még a mini tampontól is nagyon görcsöltem,néha ki sem keltem az ágybol annyira gyengének éreztem magam!
érdekes hogy amint betétre cseréltem,elmult(30-60 percen belül)Azóta betétet használok!csak ha uszni megyek,akkor nem.....Voltam nőgyógyásznál is!ez nem betegség,csak pszihés oka van...agyturkász tudná kezelni...De van akinél első szülés után elmulik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!