Kinek szőrös a hasa?
Figyelt kérdés
A barátnőm megmutatta és megkérdezte nekem is ilyen,nekem nem.Szeretnék neki segíteni,de nincs semmi ötletem.Gondoltam a kozmetikusra vagy az epilátorra meg a borotvára...Szerintetek jó ötlet?2011. aug. 22. 15:10
1/8 anonim válasza:
szőkítse ki... az egyszerűbb. szépség témakörben ezerszer leírtuk, h h kell.
2/8 anonim válasza:
Így látatlanban nem tudni a mértékét, de gyanús, hogy hormonprobléma áll a háttérben. A tények konkrétabb ismeretében fontoljátok meg, hátha ott kellene megfogni a dolgot.
4/8 anonim válasza:
én 3 barátnőmmel mentem balcsira és ők szőkítették,nekem nem volt csak szőrös és.tökre irigykedtekXD
am az a durva h még a lábujjuknál is szőrösO.O az nem csak a fiúknak olyan??
5/8 anonim válasza:
Nekem is elég erős a szőrzetem!:-S Mindenhol!Engem is zavar!A hasam is látszik de nem annyira!Hogyan lehet azt szőkíteni???? :-O
6/8 anonim válasza:
Nekem is az :( Először csipesszel szedtem, aztán szőkítettem, most borotválom és lézerezem. Elvileg a lézer végleg eltünteti majd, de közben nem lehet máshogy leszedni csak borotvával. Szőkítőt angliai boots drogériában vettem, elég jó. Lézert e-bayről, rio salon laser.
7/8 anonim válasza:
A has szőrösödése hormonproblémára utal. Fel kéne keresni egy endokrinológust.
8/8 anonim válasza:
na azért álljunk meg. olyan jellegű vastag szőrszálak vannak ott, mint pl hónaljon? mert akk hormongond. ha csak pihe és sötét, akk szőkítse ki és kész. dm/rossmannba bemész, szőkítőport veszel és vazelint. rákened a bőrre vékonyan a vazelint a szőkítőport meg az oxit összekevered kb telföj sűrűségűre, vékonyan felkened a bőrre azt is. én a hasamon kb 15 percet hagyom hatni. ha mar, akk le kell mosni azonnal! fülpiszkálóval meg tudod kotorgatni, h figyeld, h elég szőke-e... nekem fekete a hajam és hófehér a bőröm. hormonproblémám ellenben nincs, csak másnak az a 3 szál szőröcske szőke, addig nekem fekete. ez meg nem fájdalmas, hetekig kitart...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!