Ekcémára van tökéletes megoldás?
Figyelt kérdés
már szinte mindent végigpróbálta.Gyógyszerek,gyógynövények,fényterápia stb.de makacsul nem múlik.Kérem írjon az akinek van csodaszere!!2011. aug. 21. 17:28
11/12 anonim válasza:
Kérdező, nem szeretnélek elszomorítani és nem tudom milyen idősek a gyerekeid, de még előjöhet az ekcéma náluk. A leggyakoribb a gyerekkori, amit nagy valószínűséggel kinőnek, de van ún. felnőttkori ekcéma, ami a pubertáskorban kezdődhet. Én is az utóbbi tartozom.
Egy korábbi válaszolónak: nekem eddig minden orvos azt mondta, hogy terhességkor a hormonváltozások miatt elmúlhat az ekcéma. Én ebben bízok.
16/L
12/12 A kérdező kommentje:
Azért mondtam,mert úgy nézem nem az én hanem az édesapjuk bőrét örökölték,de persze minden lehet.
Igen,nekem velem született ekcémám van,mindenki azzal biztatott amivel téged,nem akarlak elkeseríteni de hülyeség.Terhesség alatt elmúlt,szoptatás kihozta.Következő babánál megint elmúlt,aztán szülés után előjött.Azóta sem múlik.
2011. dec. 2. 13:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!