Lehet terhességi tesztet végezni ha a menstruáció 5. napján vagyok és még tart, de kevés a vérzés?
Figyelt kérdés
a barátommal történt hogy bent volt 1-2cm re és stresszelek,mert kevesebb a vérzésem mint lenni szokott.Piros és barna és kikészülök ,mert hétfőn tudok csak orvoshoz menni,de nem vok rosszul pl.ennek kb 2hete,de mindig így csináljuk mielőtt óvszert veszünk elő.ezt sem kellene?2009. ápr. 15. 20:41
1/6 anonim válasza:
Szerintem ne végezd el a tesztet,nem ajánlott.Attól még, hogy 1-2cm. re bent volt biztosan nem vagy terhes.A vérzés bármitől meg változhat, pl. felfázás.
2/6 A kérdező kommentje:
köszönöm a választ.elég hipochonder vagyok,és ha valami megváltozik rögtön erre gondolok...
megcsinálom a tesztet az orvos előtt és remélem tlg negatív.még nem tervezzük a babát:)
2009. ápr. 16. 15:37
4/6 A kérdező kommentje:
Nagyon régi kérdés XD
De akkor nem volt semmi para.
Azóta van 2 tervezett gyerek.
2021. febr. 26. 00:15
5/6 anonim válasza:
Tudom. Megis lepődtem hogy válaszoltál. De akkor jó, gratulálok.🥰
6/6 A kérdező kommentje:
Köszi :)
2021. febr. 26. 11:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!