Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » A hasam alján jobb oldalt...

A hasam alján jobb oldalt néha fáj. Ez mitől lehet? Ma kezdett el fájni. Most mult el a mensim. úgy félek.

Figyelt kérdés
2009. ápr. 15. 19:33
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Ne félj, valószínűleg csak megfáztál vagy lehet peteérés miatt is. De valószínűbb a megfázás. Fogyassz sok folyadékot, pl. teát és ne legyen ki a derekad van amikor még hideg van.

Ha nem múlik fordulj orvoshoz, de ne aggódj ilyen sok embernek van biztos nincs komoly baj.

2009. ápr. 15. 19:40
 2/8 A kérdező kommentje:
a derekam is fájjj...
2009. ápr. 15. 19:41
 3/8 A kérdező kommentje:
de ari vagy:) puszi
2009. ápr. 15. 19:47
 4/8 anonim válasza:
100%
Nem lehet hogy azért fáj a derekad, mert sokat van vagy volt kint mostanában? Ha ez a helyzet akkor nagyon nagy a valószínűsége, hogy megfázott. Olyan felsőt vegyél fel, amelyik normálisan takarja a derekad. Amúgy nekem is volt már ilyen egy idő után elmúlik csak addig vigyázni kell, hogy mindig takarva legyen különben csak jobban fáj.
2009. ápr. 15. 19:52
 5/8 anonim ***** válasza:
78%

1. vagyok megint

Az is lehet, hogy meghúztad magad, nehezet emeltél...

Nem akarom azt mondani, hogy lényegtelen a dolog, de tényleg elmúlik magától is, nem feltétlenül kell orvoshoz menni. Persze ha orvoshoz mész az nem árthat, csak azért írtam ezt, hogy lásd tényleg nem kell aggódnod, el fog múlni.

Ha sokat van ilyen akkor az orvos elküld pl. hasi ultrahangra, én már voltam nem fáj, csak nagyon csikis :)

Nem veszélyes, el fog múlni szépen, csak oda kell figyelni.

2009. ápr. 15. 19:58
 6/8 anonim ***** válasza:
84%
Ha ennyire félsz miért nem mész el dokihoz? Gondolod, hog majd itt távolbalátunk és megmondjuk mi a bajunk? ezer dolog lehet!
2009. ápr. 15. 20:11
 7/8 anonim ***** válasza:

jav: mi a bajod

előző voltam

2009. ápr. 15. 20:11
 8/8 A kérdező kommentje:
holnap megyek dokihoz...köszi mkinek puszika:)
2009. ápr. 15. 20:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!