Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » A barátnömnek a mellén csikok...

A barátnömnek a mellén csikok vannak! Ez mitöl van? És el lehet ezeket tüntetni, ha igen akkor mivel?

Figyelt kérdés
nem mer elöttem levetközni és mondta ,h ezért.. engem nem zavarna mert ugy szeretem ahogy van, de ha el lehetne tüntetni akkor lécci írjátok meg! elöre köszi!
2009. ápr. 15. 19:01
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Valószínűleg stria, túl gyorsan nőtt és a bőre nem volt elég rugalmas.

Vannak rá krémek, amik elhalványítják, de eltüntetni sose lehet.

2009. ápr. 15. 19:09
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Vannak mellápolókenőcsök,próbáljátok ki /vagyis ő/ezeket.De ezek a készítmények is ember függők,mert van akinek jók,beválnak,van akinek nem.A csíkok lehetnek szülés következményei/hiszen akkor megnövekszik a mell,ha valaki terhes,de általában a szoptatás abba hagyásával"össze is mennek"/,vagy fogyásé.
2009. ápr. 15. 19:10
 3/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat:( hát kicsit szomoru vagyok:( egyépként 18éves! és nem szült még!:)
2009. ápr. 15. 19:23
 4/9 anonim válasza:
100%
Biztos, hogy stria :)Nekem is van a mellemen mármint mostmár kezd halványulni csak úgy magától már alig-alig látszik :)Nyugtasd meg a barátnőd nincs vele semmi gond ez (tudtommal) minden nővel így van... Emlékszem amikor én nem tudtam, hogy mik azok a csíkok :)Azt hittem, hogy valami komoly bajom van :) aztán elmondtam az osztálytársamnak, hogy tökre be vagyok parázva meg minden erre kiderült, hogy vele is ugyan ez a helyzet :D Addig kutattunk az interneten, hogy mi lehet , amíg meg nem találtuk :)Baromi megnyugtató volt tudni hogy semmi bajom :) :)
2009. ápr. 15. 20:57
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Előzőre: igaz :) nekem a medencémen van, szerintem csúnya, de a párom eddig még észre se vette :D

Amúgy lehetne durvább is: egyik ismerősömnek a hátán van, de nagyon mélyen. Úgy néz ki mintha megkorbácsolták volna. De őt nem nagyon zavarja :)

2009. ápr. 15. 21:31
 6/9 anonim válasza:
Ez normális nekem is van az oldalamon is és a melleimen is.már elég halványak,alig látszanak.idővel elmúlnak:)
2009. ápr. 18. 17:14
 7/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat:) És pontossan milyen krémet ajánlanátok? szerintetek melyik hatásos? elöre köszi!
2009. ápr. 21. 20:55
 8/9 anonim ***** válasza:
Írd be a googlébe,hogy mell stíák eltávolítása.Itt találsz megrendelhető krémeket.Én az Avonos mellápoló krémet próbáltam,nekem jó volt,de a barátnőmnek nem használt.Ha biztosra akarsz menni,mennjetek patikába és ott hozzáértőemberek adhatnak nektek tanácsot.Javaslom mell gyakorlatokat,súlyzózást,mert az is hatásos lehet.
2009. ápr. 22. 07:53
 9/9 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok.El nemtüntette teljesen a csíkjaimat,de halványodtak./Avonos mellápoló/
2009. ápr. 22. 11:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!