Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ha fogyás miatt marad ki...

Ha fogyás miatt marad ki mivel lehet meghozni?

Figyelt kérdés
Sokat fogytam az elmúlt időbe és azóta nem jött meg.Valami vitaminhiány vagy ilyesmi alakulhatott ki?
2009. ápr. 15. 18:02
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Enned kéne. A szervezet ha úgy érzi, hogy éhezési vészhelyzet alakult ki, azaz hosszabb időn keresztűl nem kap elegendő energiát, akkor megkímélendő magát egy terhességtől, a vérzés veszteségétől leállítja a peteérést és a menstruációt. Normális esetben, ah újra elég energíát kap, akkor magától minden beindul újra.
2009. ápr. 15. 18:10
 2/3 anonim ***** válasza:
szia. nekem is ugyanez a bajom, sokat fogytam, de mostanában nagyon sokat eszek, de eddig még nem jött meg. Várok...........
2009. ápr. 22. 20:20
 3/3 anonim ***** válasza:
Én most kezdtem el fogyózni. Régen nagyon sokat ettem meg minden fél évig nem volt meg, nagyon agódtam mert férfival se voltam még. Azonban juniúsban megint megjött de megint kimaradt már 2 hete késik. Nem kell annyira megijedni szerintem majd ha ott lesz az ideje hogy megjöjjön akkor meg fog jönni.
2009. júl. 31. 12:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!