Állandó hasmenés. Mitől lehet ez?
Figyelt kérdés
Lassan fél éve állandó hasmenésem van. Normálisan táplálkozom. a napokban kezdtem el érezni, hogy nagyon görcsös hasfájásom van.még a levegővétel is fáj.. mit tegyek?? hova kellene fordulnom a problémával? milyen vizsgálatokra kellene mennem?2011. aug. 19. 07:41
1/11 anonim válasza:
már kb 6 hónapja el kellett volna menned a háziorvosodhoz
2/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ de ő csak diétát javasolt.
2011. aug. 19. 07:53
3/11 anonim válasza:
Itt az ideje kikérni másik orvos véleményét. Lehet, h táplálkozásbeli, lehet, h szervi betegséged van és ezt ki kell vizsgáltatni.
4/11 A kérdező kommentje:
biztos szervi betegség lesz.. alig nyomok 45 kilot.. kórházba kellene vele mennem? vagy vannak olyan recept nélkül kiváltható gyógyszerek amik tényleg segítenek? diétázzak attól még?
2011. aug. 19. 08:08
5/11 anonim válasza:
és a háziorvos hány hét hasmenés után javasolta a diétát? nyilván nem a fél év után, ha igen, akkro keress másik háziorvost
amúgy meg kérj tőle gasztroenterológiára beutalót
a 45 kg egy felnőtt embernek beteges, amúgy milyen magas vagy?
6/11 anonim válasza:
Nem biztos, h befektetnek. Eleinte sztem ők is diétát fognak javasolni, kezdetben tejmentes, majd lisztmenteset (vagy fordítva). Közben gondolom, lesz pár vérvizsgálat meg ultrahang. Ha szervi lenne a betegséged, azt nem tudom, h kezelik. Ahol mostanában élek, ott a Chron betegség már-már dívik, de akinek van, az tud vele élni.
7/11 anonim válasza:
Mindenképpen fordulj gyorsan orvoshoz, mert számtalan oka lehet, de az világosan látszik, hogy magától, vagy egy kid diétától nem fog elmúlni. Ha nem akarsz végletesen legyengülni, vizsgáltasd ki magad, ne várj az utolsó percig.
Éppúgy lehet vastagbél gyulladás, mint ételallergia, stb.
8/11 A kérdező kommentje:
165 cm vagyok.. megpróbálom addig a diétát. és kérni fogok beutalót mert ez így már nem állapot. érzem magamon hogy egyre gyengébb vagyok.
2011. aug. 19. 08:23
10/11 anonim válasza:
ez lehet liszt érzékenység ,házi orvossal beszéljél!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!