A nőgyógyászt zavarja, h vkinek szőrös a feneke?
Figyelt kérdés
Szeretnék elmenni nőgyógyászhoz, de félek emiatt ... megszól érte?2011. aug. 18. 20:56
11/13 anonim válasza:
"a legprofibb nőgyógyásznak is felötlik, hogy egy nőnek ne legyen szőrös a feneke"
A nőgyógyász tudja, hogy vannak olyan emberek, akik szőrösebb típusúak, de erről nem tehetnek. Az endokrinológus sem kezd el röhögni vagy fujjogni, ha vki bajusszal megy oda, mert hormongondja van.
12/13 anonim válasza:
Amúgy az én nőgyógyim hülyét kap ettől. Mármint ettől a "dzsungel - mániától". Könnyen elfertőződhet, begyulladhatnak a szőrtüszők, van aki belevág(!) oda, mert ügyetlenebb. A másik dolog a tampon. Nálunk az osztályban vérciki betétet használni, mert a tampon a menő. (El sem hinnéd, hogy 18 évsek vagyunkxD) Ettől is csomóan kapnak fertőzést. Aztán meg lehet küzdeni a candida ellen. Szóval nyugi, sz*rd le:D Én egy kicsit a szeméremdombomról szoktam leborotválni, de ott alul utálom piszkálni. ÉS különben meg csomóan a pasik miatt borotválják. Könyörgöm, hány pasi borotválja a golyóit, hogy nekünk kényelmes legyen, ha kicsit fagyizni akarunk???
13/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Akkor megnyugodtam! :)
2011. aug. 19. 16:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!