Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » A nőgyógyászt zavarja, h...

A nőgyógyászt zavarja, h vkinek szőrös a feneke?

Figyelt kérdés
Szeretnék elmenni nőgyógyászhoz, de félek emiatt ... megszól érte?
2011. aug. 18. 20:56
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

"a legprofibb nőgyógyásznak is felötlik, hogy egy nőnek ne legyen szőrös a feneke"

A nőgyógyász tudja, hogy vannak olyan emberek, akik szőrösebb típusúak, de erről nem tehetnek. Az endokrinológus sem kezd el röhögni vagy fujjogni, ha vki bajusszal megy oda, mert hormongondja van.

2011. aug. 19. 14:46
 12/13 anonim ***** válasza:
Amúgy az én nőgyógyim hülyét kap ettől. Mármint ettől a "dzsungel - mániától". Könnyen elfertőződhet, begyulladhatnak a szőrtüszők, van aki belevág(!) oda, mert ügyetlenebb. A másik dolog a tampon. Nálunk az osztályban vérciki betétet használni, mert a tampon a menő. (El sem hinnéd, hogy 18 évsek vagyunkxD) Ettől is csomóan kapnak fertőzést. Aztán meg lehet küzdeni a candida ellen. Szóval nyugi, sz*rd le:D Én egy kicsit a szeméremdombomról szoktam leborotválni, de ott alul utálom piszkálni. ÉS különben meg csomóan a pasik miatt borotválják. Könyörgöm, hány pasi borotválja a golyóit, hogy nekünk kényelmes legyen, ha kicsit fagyizni akarunk???
2011. aug. 19. 14:54
 13/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Akkor megnyugodtam! :)
2011. aug. 19. 16:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!