Ettől lehetek meddő?
nem értek hozzá, ezért érdeklődőm mi a véleményetek! azon gondolkodom az utóbbi időben h a következő okoktól vajon kialakulhat-e meddőség: 1,5-2 éven át, fogamzásgátló tabletta miatt nagyon hosszan tartó gombás gyulladásom volt (a tabit 2 hétig szedtem, a doki leszart, orvosról orvosra jártam, végül egy nagyon kedves doktor segitett), néha dohányzom, valamint néha füves cigit szivok (tudom, tudom...)nagyon stresszes életem van, lelkileg labilis vagyok...
menzeszem előtt iszonyúan szokott fájni a jobb petevezetékem, nem ritkán gyógyszert kell szednem, menzeszem rövid, első nap erős, 3-4 nap alatt elmúlik
20 éves vagyok
ezek miatt lehet a későbbi években a gyerekvállallással kapcsolatban probléma? érdemes lenne elmennem meddőségi vizsgálatra? vagy fölösleges még ilyenem gondolkodnom...
bocsánat ha nagyon idiótának tűnik a kérdés!!!
köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!