Lesz valami bajom ha éjjel nappal melltartót hordok?
Figyelt kérdés
Reggel is meg este is van rajtam melltartó lesz valami bajom tőle ?
15L
2011. aug. 18. 10:18
1/14 anonim válasza:
Megírod, hogy miért hordassz éjjel meltartót? Nappal oké de éjjel! Egyébként nem lesz tőle bajod.
2/14 anonim válasza:
Igen lesz, összezsugorodik a melled (ha van) elkezd visszafelé nőni, majd a végén pár év múlva leesik.
3/14 anonim válasza:
Ha kényelmes és laza, akkor valószínűleg nem. Ha túl szoros, akkor igen, de nem csak az éjjeltől, hanem a nappaltól is.
De miért kell 15 évesen egész napra/éjszakára melltartó?
Én alig várom, hogy hazaérjek és levegyem.
34N
4/14 anonim válasza:
Hamar megereszkedik majd a melled, mivel a mellizomnak nem kell tartania a melled.
5/14 anonim válasza:
Nem túl egészséges. Ha bevág, főleg nem, remélem nem fém merevítőset hordasz éjjelre is...
6/14 anonim válasza:
a nyirokkeringésednek kell a pihenő. éjszaka vedd le, attól nem fog ereszkedni, ráadásul nem ilyen fiatalon! én is hordtam éjszaka, de kizárólag a szoptatás ideje alatt, pedig bőven van mit belerakni.
95!D :)
7/14 anonim válasza:
Én ismertem olyat aki 15 évesen sminkben aludt.
Amúgy mindkettő egészségtelen szerintem. Meg kényelmetlen.
8/14 anonim válasza:
Valamikor a mellednek is kell szabadon lenni. Éjjelre ne hordj melltartót.
9/14 anonim válasza:
éjjel vegyél fel egy toppot, ami feszesebb és jól tartja a mellet.
10/14 anonim válasza:
ha este van az egyáltalán nem baj ,de éjszakára minek?nem a melltartótól leszel nő!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!