Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Nem szépek a melleim! Hogyan...

Nem szépek a melleim! Hogyan lehetne változtatni rajtuk?

Figyelt kérdés
Általánosban cicifixet hordtam, mert hatalmas divatnak örvendett az osztályban, 8. körül rátértem a melltartóra, bár mostanság is csak 75-öset hordok (ez a testalkatomhoz képest kicsi, nem vagyok nádszál vékony, de van mit fogni.) Szóval a problémám az, hogy kicsi és nem körte, hanem inkább tölcsér alakú. :S Ez azt jelenti, hogy gyakorlatilag úgy néz ki, mint egy fagyis tölcsér, csak nem annyira "hosszú". Ezen tudnék valahogy változtatni? Segítene, ha nem hordanék melltartót? (Mondjuk enélkül ilyenekkel kimenni az utcára ultraciki.) 18 éves vagyok.
2009. ápr. 14. 19:44
 1/9 A kérdező kommentje:
Hallottam olyat, hogy ha naponta 2x 5 percet körkörösen masszírozom, akkor szebb lesz az alakja. Ez igaz?
2009. ápr. 14. 19:47
 2/9 anonim ***** válasza:
68%
nem tuom h igaz e..ha annyira igaz lenne nem műtenék annyian, amúgy nekem is ugyanezek az adatok, szinte ugyanígy, annyi különbséggel h nekem hirtelen nagy mellem volt, nem voltam kövér, de azota rengeteget fogytam, így ami 11évesen volt 80C-s mellem abból most 16évesen 75B-s van, és nem a legszebb alaku, rengeteget sírtam miatta, mostmár lesz..om..mert nem tudok mit kezdeni vele..próbáltam krémeket, semmi se vált be. Már én elfogadtam h ez az enyém és ilyen, majd a pasi is elfogadja..ha nem akkor annyi..az nem az igazi..
2009. ápr. 14. 19:55
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is ilyen:S olyan,mint egy piramis? nekem a mellbimbóm ilyen nagyobb,és ettől tiszta ilyesmi ahogy te is írtad. Amikor fázom és összehúzódik,akkor viszont tök szép alakja van... Én is pont most olvastam ezt a tornásat,hát,nemtudom igaz-e:/
2009. ápr. 14. 19:59
 4/9 anonim ***** válasza:
Ja bocsi nem figyeltem:D én tornáról olvastam, hogy kézzel kell vmit erősíteni,nem pedig masszírozás, lényegtelen,csak most vettem észre (előző voltam)
2009. ápr. 14. 20:00
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Ugyan nem hiszem, hogy már nőne 18 évesen, de ha a formájával van csak problémád, akkor tornával könnyen lehet rajta segíteni:

A mellek emelőizmának erősítése

A mell csak zsír-, kötőszövetből és tejmirigyekből áll, az alatta lévő, a hónaljtól a bordákig érő, a melleket megemelő mellizmokat nagyon hatásosan lehet erősíteni: tedd össze mellmagasságban a tenyeredet, mintha saját magadat akarnád üdvözölni, és nyomd össze! Lassan számolj el tízig, majd lazíts. Ismételd meg tízszer. Ezt a gyakorlatot végezd el naponta legalább háromszor.

Szerintem ez segít.

-Tündérlány(17)-

2009. ápr. 14. 20:25
 6/9 A kérdező kommentje:

Nem tudom, hogy örüljek vagy inkább szomorú legyek, hogy más is ebben a cipőben jár. :S Nekem a barátom elfogadja, sőt azt mondja hogy szerinte nincs baj velük, de ezt nem tudom elhinni, mert egyszerűen ronda, na. Egy mellnek nem így kell kinéznie.

Ha erősítem, tehát kimondottan arra a részre dolgozok, akkor nem lesz még kisebb tőle?

2009. ápr. 14. 20:37
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Nem dehogyis, csak formásabb lesz!:)

-Tündérlány-

2009. ápr. 14. 21:17
 8/9 A kérdező kommentje:
Szuper! Köszi az infót! :)
2009. ápr. 14. 21:54
 9/9 anonim ***** válasza:

Első vok köszi Tündérlány, én is kipróbálom hátha segít rajtam valamit.

Am ahogy vki írta nekem is ugyanolyan..ha fázik szép, ha nem akkor meg olyan amilyen:S

2009. ápr. 15. 15:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!