Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mekkora petefészek cisztátok...

Mekkora petefészek cisztátok volt? ( Már akinek volt)

Figyelt kérdés
2,5fél hónap múlva leszek 14éves és múltkor 8cm-s cisztám volt. Rettentően fájt a petefészkem minden testhelyzetben pedig mindenféle fájd. csillapítót meg görcsoldót beszedtem már, kórházba is kerültem ahol altatóval segítettek.. Csak érdekel,hogy akinek volt már, mekkora volt, és műtéti úton távolították el, vagy elmúlt magától ? :)
2009. ápr. 14. 17:41
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Nekem volt egy tojás nagyságú.Hála a jó Istennek magától felszívódott.
2009. ápr. 14. 18:00
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Nekem 6 cm volt a legnagyobb, és magától elmúlt, 21 éves voltam. Nem okozott tünetet.
2009. ápr. 14. 18:04
 3/4 anonim ***** válasza:

Nekem 6x4,5-ös kétrekeszes cisztán volt 4 hónapja. Magától felszívódott, de nekem nagyon fájt tőle a hasam, hatalmasakat nyilalt, volt, hogy nem tudtam aludni miatta éjszaka.

18/L

2009. ápr. 14. 19:35
 4/4 anonim válasza:
Nekem ma derült ki, hogy 5 cmes cisztám van. a Doki szerint elmúlik majd, de nagyon félek, hogy nem. Remélem nem így lesz! L/18
2010. ápr. 21. 18:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!