Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Miért nem fogadnak el így?

Lóbarát kérdése:

Miért nem fogadnak el így?

Figyelt kérdés

Kettő problémám van. Az egyik, hogy túlsúlyos vagyok. Hiába futok naponta 2 órát este, hiába járok lovagolni minden nap, hiába eszek keveset, nem fogyok. Ezeket a géneket örököltem, tudom. De minden osztálytársam, köztük a lányok is, mikor öltözünk tesire, mindig tesznek megjegyzést a súlyomra. Vagy van egy pad, leülök, még két csaj leakar ülni mellém, az egyik mindig "jaj már a nagy segged" megjegyzéseket tesz, mire én természetesen besértődök, és leülök az egyik sarokba. Utána persze jön hogy jaj most besértődtem. Mit csináljak, hogy elfogadjanak?

A másik, hogy elektív mutista vagyok. Vagyis csak pár emberrel beszélek. Pl. osztálytársak, tanárok, rokonok. Viszont nagyobb/kissebb évfolyamra járó emberekkel már nem. Boltba se mehetek el egyedül, a betegségem miatt. Barátaimra (2) nem igazán számíthatok, mert suli után mindig táncra mennek. Segítsetek! : (

13/L

2011. aug. 16. 11:22
1 2
 11/11 anonim válasza:
figyelj már én 163cm-hez 65kg vagyok és sose mondták, hogy kövér vagyok. sztem neked önértékelési problémáid vannak.
2011. aug. 30. 10:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!