Lehetséges az, hogy 7 napig tartson a mentsruáciom? És miért?
Figyelt kérdés
nah jo a 7. napon már csak barnaság jön..de engem aggaszt mert eddig maximum 5 napig tartott..most meg 7...2009. ápr. 14. 10:16
1/6 anonim válasza:
a szervezet változik...igen lehetséges..ez még nem olyan sok...nekem mikor elkezdtem először tabit szedni az elsőnél az egész levél szedése alatt megvolt...
2/6 anonim válasza:
Én amíg nem szedtem a gyógyszert, átlag 8 napig tartott. Nagyon utáltam, ezért kezdtem el szedni a tabit. De ez normális még,semmi bajod nincs, nyugi. Ahogy az első válaszoló írta, változhat a mensi ideje.
3/6 A kérdező kommentje:
de én nem szedek fogamzásgátlot
és csodalkozom is ezen hogy most miért tart ilyen sokáig..
2009. ápr. 14. 10:25
4/6 anonim válasza:
Amíg nem szedtem fogamzásgátlót nekem 14 napig tartott.Az ötödik naptól rendszeresen elájultam a kivérzéstől.De lehet,hogy kicsit fel is vagy fázva.
5/6 anonim válasza:
nekem 8-9 napig szokott tartani!de most késik kb 3-4 napja!
6/6 A kérdező kommentje:
nekem átlagba max 5 napig szokott tartani és most meglepett hogy ilyen sokáig..
de már elmult:Dalig vártam már én is meg a barátom is:P
köszi a válaszokat :)
2009. ápr. 15. 07:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!