Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Már egy éve, hogy fehéres...

Minii Vikii kérdése:

Már egy éve, hogy fehéres folyásom van. Mitől?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

14 és fél éves vagyok. Már egy éve, hogy először jelentkezett nálam ez a ,,fehéres folyás". Korábban írták, hogy ha nem viszket, nem csíp, akkor ez normális. Viszont elalvás előtt semmi bajom nincs, amikor felkelek, akkor viszont, újból jelentkezik. Napközben szinte óránként van ez a folyásom, ami nagyon kellemetlen. Kicsit büdi is, és nem tudom, hogy normális -e. Mivel még nem jött meg, így betétet nem használok. Lehet, hogy be kéne tennem? Kérlek segítsetek nekem!

Előre is köszönöm. Az értelmes, jó válaszokért pontozok!

2011. aug. 15. 13:39
 1/9 anonim ***** válasza:

Normális, nekem néha éjszaka is van, néha nappal sem. Tegyél be tisztasági betétet (azt árulják "papírdobozban"), felfogja a folyást. Ja, és mindig legyen nálad egügyi betét is, mert a folyás már a mensi előszobája. :)

Ha viszont viszket, csíp, halszagú, túrós, zöldes, habos a váladék (ezek vagy-vagy), akkor menj dokihoz.

2011. aug. 15. 13:42
 2/9 anonim ***** válasza:

Erre való a tisztasági betét. Ha zavar, hogy olan lesz a bugyid, akkor hazsnáld.

Éjszaka pedig azért nem folyik, mert vízszintes testhelyzetben vagy. Nekem pl. a menstruációs vér sem folyik ki este, hanem reggel, mikor felkelek, akkor az egész esti adag egyszerre...

Vizont ha büdös, akkor el kell menni orvoshoz, mert lehet, hogy összeszedtél vmit.

2011. aug. 15. 13:43
 3/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm a gyors válaszokat!

A szaga annyira nem vészes, néha-néha fordul elő, hogy kellemetlen. Egyszer próbáltam már a betétet, de nagyon zavar :/ Lehet, hogy azt kéne tennem, mert a bugyijaim állandóan olyanok és az még kellemetlenebb. Még egyszer köszönöm

2011. aug. 15. 13:47
 4/9 anonim ***** válasza:
engem csak az egészségügyi betét zavar,a tisztaságit(ha használok,mivel eddig kb 2x v 3x használtam)nem is vettem észre,mert annyira vékony :)
2011. aug. 15. 13:51
 5/9 anonim ***** válasza:
Ha büdös, akkor menj orvoshoz!
2011. aug. 15. 15:05
 6/9 anonim válasza:
Ha nem folyik sok akkor betét sem kell de ha túl nedves a bugyid töle akkor mindenképp tégy tisztasági betétet, ami nem annyira zavaró mint a rendes, mert kisebb:)
2011. aug. 16. 15:04
 7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat. Aggódom, mert már egy éve, hogy tart. Először azt hittem, hogy azért mert meg fog jönni. Édesanyám majdnem 14 volt, mikor megjött neki, ezért gondoltam, hogy nekem is akkor fog, ezért nem törődtem annyit ezzel a folyással. Megtudtam, hogy nagymamám, aki ugyanolyan kicsi és sovány volt, mint én 15 éves volt mikor megjött neki. Valószínű, hogy nekem is akkor fog? De visszatérve, azért aggódom, mert picit szagosabb, de csak akkor amikor pisilek. lehet, hogy keveredik a ,,szag"? Néha nadrágon keresztül is érzem, hogy ott van .. :\
2011. aug. 16. 18:00
 8/9 anonim ***** válasza:
Ha bizonytalan vagy, inkább kérdezd meg az orvost, legalább megnyugszol.
2011. aug. 16. 18:15
 9/9 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy el kéne menni, mert komolyabb baj is lehet belőle. Csak nem tudom, hogy mit fog csinálni
2011. aug. 16. 19:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!