Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Kinek mi a tapasztalata a...

Kinek mi a tapasztalata a mooncupról?

Figyelt kérdés
2009. ápr. 12. 10:21
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
nincs tapasztalatom a mooncuppal kapcsolatban, de a honlapjuk nem túl bizalom gerjesztő, ennyi értelmetlen mondatot, szerintem a gugli translate se tudna kreálni..
2009. ápr. 12. 20:38
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Én eddig 1 hétig használtam, minden ok volt. Egyszer-egyszer volt kis barna folt a bugyimon, mintha a tampon sokáig lett volna fent és átázott volna. Lehet, h nem pontosan raktam akkor fel.

Nem kell olyan mélyre feltenni, mint a tampont, de nem érezni ezt sem. Az elején a csőből le kell vágni, h ne zavarjon. Kivenni úgy lehet, h össze kell nyomni a tetején a gumiperemet, akkor felenged a vákuum. Előtte 1 kicsit lejjebb húztam, de ez nem tuti, h szükséges volt, és kicsit kellemetlen. Kiszedésnél természetesen felfelé kell tartani a nyílását, de ez nem nehéz, és nem borul ki. Sosem okozott szárazságot, mint a túl gyakran cserélt tampon, és a végén nem barnáztam napokig, mint tampon után szoktam.

Kb. 5x kezet mostam minden cserénél, 5x kiöblítettem, egyáltalán nem tűnt kevésbé higiénikusnak, mint a tampon. Szaga egyáltalán nincs. nyilvános helyen még nem cseréltem, erről tettem is fel kérdést.

2009. ápr. 16. 16:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!