Mennyire problémás az, ha havi vérzés alatt a Balatonban fürdök?
Figyelt kérdés
már a vérzésem végén vagyok (4. nap), de gondolom ilyenkor még érzékenyebb a hüvelyem bizonyos dolgokra, és nem akarom, hogy esetleg valami fertőzés legyen a vége a strandolásnak... ne piszkáljatok a kérdésem miatt, kérlek! soha nem voltam még nyaralni havi vérzés idején, és így nem tudom, mennyire biztonságos a Balaton...2011. aug. 11. 02:06
1/5 anonim válasza:
Én nem tenném. Nagyon könnyű ilyenkor fertőzést összeszedni, mert nyitottabb a méhszáj.
2/5 anonim válasza:
Rendszeresen úszom, hetente 2-3 alkalommal. Bele esik a menstruáció is sajnos. A negyedik napon én már simán úszom, de volt hogy a harmadik napon is, csak ilyenkor egyel nagyobb méretű tampont teszek fel. Mindig van itthon több féle méret. Egy évtizede úszom így, eddig nem volt semmi problémám miatta.
3/5 anonim válasza:
nyugodtan úszhatsz. A balatonban nincsenek piranyák.
4/5 anonim válasza:
Ha fürdeni akarsz, azt csak tamponnal teheted, de maximum 1 órát legyél vízben, de inkább kevesebbet. Ha kijössz, azonnal cseréld ki a tampont, vagy tegyél be betétet.
5/5 anonim válasza:
Szerintem nem lesz gond, sokkal inkább kapnál el valami nyavalyát uszodában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!