Flora08 kérdése:
Mivel kezeljem a hasmenést a menstruáció alatt?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy természetes dolog, hogy a menstruáció alatt hasmenése van valakinek, de én még sosem tapasztaltam ezt eddig. Vasárnap óta hasmenésem van, hétfőn jött meg. Nem tudom, hogy ez a menstruáció miatt van, vagy valamilyen vírus. A hasam görcsöl, Algoflex M-et vettem be, de nem mulasztja el teljesen. Lázam nincs. Ha valaki járt már így, kérem írja le a tapasztalatait.2011. aug. 9. 16:11
1/5 anonim válasza:
lehet,hogy vírus.egyik barátnőm is napok óta küzd a hasmenéssel.
én imodiumot szoktam bevenni,az megfogja.
meg egyél banánt és igyál sok folyadékot.
2/5 anonim válasza:
szia!
Egyél étcsokit! Én azt szoktam. Azt mondta a dokim, hogy ezeket a hasfogó gyógyszereket nem szabad alkalmazni.
3/5 anonim válasza:
Ha fáj a hasad, akkor attól lehet. Velem is ugyanez van néha. Ahogy elkezdek görcsölni, sajnos mennem is kell a wc-re, mert megy a hasam. De mivelhogy írtad is, hogy sose volt ilyen veled, lehet tényleg csak valami kis vírust összeszedtél, és mivel menstruációkor amúgy is gyengébb a szervezeted, ezért kijött rajtad. :)
4/5 anonim válasza:
szénkapszula vagy tabletta az segit :D
5/5 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszaitokat!:)
2011. aug. 10. 13:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!