Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Honnan tudják a nők, hogy...

Honnan tudják a nők, hogy mikor van vége a menstruációnak?

Figyelt kérdés
Úgyértem nem örökre vége hanem csak abban a hónapban! Fiú vagyok és ezt nem tudom azért kérdeztem!
2009. ápr. 11. 10:08
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

A menses az első napon a legerősebb, olyankor sokaknak szinte dől a vér. aztán szép fokozatosan egyre kevesebb lesz a mennyisége, az utolsó napokon meg már csak barnás folyás tapasztalható. akkor van vége, ha már a barnás folyás legcsekélyebb jelét sem látjuk. egy nő kb 5 napig menstruál, akik fogamzásgátlót szednek, valamivel rövidebb ideig. remélem, kielégítő volt a magyarázat.

(egy nő)

2009. ápr. 11. 10:14
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha vérzés gyengül, pöttyöző lesz ill "eltűnik" akkor the end :)
2009. ápr. 11. 10:20
 3/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Hát ezek tényleg sokat mondanak úgy értem megértettem amit akartam! Még egyszer köszönöm a válaszokat!
2009. ápr. 11. 11:49
 4/6 anonim ***** válasza:
51%
Hát onnan, hogy tiszta a betét a bugyidban.De még utána mikor pisilés után megtörlöd magad, néha kicsit barnás a WCpapír, addig én benthagyom a betétet. És ha már pisilés után is minden fehér, akkor van vége :) Kicsit lehet, h naturalisztikus volt, de én innen tudom,h vége :D
2009. júl. 20. 00:33
 5/6 anonim ***** válasza:
azt hiszem benézted utolsó, mert a kérdező fiú XD
2009. júl. 20. 13:21
 6/6 A kérdező kommentje:
Igen, fiú vagyok! De nem baj ha így írta csak azért kérdeztem mert ezzel nem nagyon voltam tisztába! :) köszi
2009. júl. 21. 10:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!