Menstruáció 4. napján mehetek strandra?
Figyelt kérdés
Persze tampont helyezek fel,és így nem veszélyes?Értem ezalatt,hogy bacik bejutnak stb.2011. aug. 9. 10:55
11/21 anonim válasza:
11:29, A sportolók erre gyógyszert szednek.
12/21 anonim válasza:
Ugyan már, dehogy szednek rá gyógyszert. Felteszik a tampont és kész. Nehogy már minden verseny előtt bekavarják a hormonjaikat.
13/21 anonim válasza:
Engem soha nem zavart, soha nem volt gondom, bármelyik nap is mentem, semmit se kaptam még el így. Máshogy se.
Szerintem egy normális immunrendszerrel, odafigyeléssel imán lehet strandolni.
14/21 anonim válasza:
Nem a megyei úszóversenyre gondoltam, hanem az olimpikonokra...
15/21 anonim válasza:
azt tudom, h vannak olyan módszerek, h eltolják a menszeszt néhány nappal, h tényleg ne az olimpián legyen meg, de nekem vannak olyan csaj ismerőseim, akik profi úszók, és elmondásuk szerint szinte minden nap úsznak.. tehát nem hiszem h 5-6 napot csak úgy kihagynak, mert nekik megjött..
16/21 anonim válasza:
Ők se fogják minden versenynél elmúlasztani gyógyszerrel -.-
17/21 anonim válasza:
Egy fiúnak is tudni kell, hogy mi a menstruáció, már csak azért is, hogy ne cikizze a lányokat a suliban. És az lenne a legjobb, ha Te mondanád el neki, hiszen az anyukája vagy.
18/21 anonim válasza:
énis szoktam menni tamponnal vízbe,nem lesz semmi gond;)nem jutnak be bacik
19/21 anonim válasza:
szerintem elmondhatod neki... előbb-utóbb tudnia kell róla. és azt is meg kell tudnia, h ez természetes, más fiúkkal nem illik kibeszélni a csajokat, és ha vhogy megtudta, h egy csaj éppen menstruál, ne hozza ezzel cikis helyzetbe... én elmondanám neki, hisz lehet h vmelyik osztálytársa már menstruál...
kérdésedre válaszolva: én simán elmennék, ha egyébkánt nem vagy hajlamos a dolgok összeszedésére
20/21 anonim válasza:
Egyszer úgy jártam, hogy nyaralás 3. napján jutott eszembe, hogy amióta itt vagyunk (Cserkeszőlő, termál fürdő) nem szedem a fogit. Na, meg is jött másnap. De nem akartam a további napokban a medence partjáról figyelni a többieket, így tamponnal fürödtem. Óránként cseréltem, nem voltam azért folyamatosan vízben, ahogy kijöttem, azonnal cseréltem. Nem volt túl gazdaságos, de semmi bajom nem lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!