10 éves koromban, és reggel vettem észre, hogy tiszta vér az ágyam.
2011. aug. 8. 20:16
12/23 A kérdező kommentje:
Meséljétek el,hogy történt.Mikor mondtátok meg az anyukátoknak?Megijedtetek?
2011. aug. 8. 20:20
13/23 Bugtard válasza:
három nappal a 13. születésnapom előtt a suliban, az utolsó óra után vettem észre, mehettem haza :)
2011. aug. 8. 20:25
14/23 anonim válasza:
2005 augusztus 11 :D nagymamámnál. igen megijedtem, és egy napig nem mertem elmondani, nme tudom mitől féltem. egyébként először azt hittem, csak a székletem véres, úgyhogy eléggé megijedtem, szóltam anyának, azt mondta biztos csak berepedt:D aztán pár órára rájöttem, hogy nem onnan jött:D nem tudom megmagyarázni miért féltem.1 napig zsepit raktam be:D aztán este mondtam el, és volt nálunk betét, mivel van nővérem is+anya, így mindig van nálunk.
2011. aug. 8. 21:13
15/23 anonim válasza:
2010 Január 16-án. 16 évesen :)
2011. aug. 8. 22:06
16/23 anonim válasza:
Én nagyon megijedtem, és olyan furán cikinek éreztem az egészet és olyan nehezen mondtam el anyának :/
Én vok a 13 éves, tesi előtt :D
Szóval aznap este mentünk a Csipkerózsika balettra és akkor álltam és feszengtem és a lehető legnemodailőbb pillanatban benyögtem anyámnak h ma megjött. Ő csak annyit mondott h sejtette h hamarosan bekövetkezik. De én tényleg még kb a középsuliig szégyelltem a dolgot. Mindig mentem anyához, h kérjek pénzt tamponra, és akkor amikor kérdezte h mire kell, akkor mindig olyan ciki volt kimondani, nem tudom, miért :)
2011. aug. 8. 22:11
17/23 anonim válasza:
12 és fél évesen, itthon voltam, a lábam meg pont eltörve.
22/N
2011. aug. 8. 22:50
18/23 anonim válasza:
1999. október 29. nekem nem volt ciki, kijöttem a wcről, miután hazajöttem a suliból, bementem a szobába és mondtam anyunak, hogy megjött. Nekem volt otthon 1-2 betétem, amit az iskolában felvilágosító órán kaptunk, addig azt tettem be, míg anyu nem hozott a boltból!!!
2011. aug. 9. 06:57
19/23 anonim válasza:
11 voltam,azt hiszem majdnem 12.
egész nap furán éreztem magam,mikor hazamentem láttam hogy véres a bugyim.kicsit kiakadtam,mert eléggé korainak éreztem,szerintem jogosan.:)
szóltam nagyinak,mert anyu nem volt otthon.(nagyi a szomszédunkban lakott :) )mikor anya hazajött,akkor neki is,ő adott betétet. :)
2011. aug. 9. 21:30
20/23 anonim válasza:
Én este fürdés előtt vettem észre, hogy kicsit véres a bugyim. Nagyon megijedtem, remegett a kezem is. :D
Fürdés után összeszedtem a bátorságom, és szóltam anyának. Ő adott betétet és elmagyarázta röviden a használatát. :) Elmúltam 14 éves =)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!