Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Gáz ha 14 évesen nincs mellem?

Gáz ha 14 évesen nincs mellem?

Figyelt kérdés
2009. ápr. 10. 13:04
1 2 3
 11/30 anonim válasza:
Egyáltalán nem gáz. Te ilyen vagy, és kész. de még 14 éves kor után is simán nőhet (:.
2009. ápr. 11. 20:17
 12/30 anonim ***** válasza:
Meg a terhesség alatt is megnőhet, ugyanis a szoptatásra nyeri el végleges fejlettségét. Meg tényleg nem feltétlenül számít a mellméret, sok olyan lány tetszett már nekem, akinek kis melle volt. 21/f
2009. ápr. 13. 01:51
 13/30 anonim ***** válasza:

Szia!

Én is 14 vagyok,és nekem is alig van. Egy pici kis domborulat van már,annyi,hogy éppen elfér a tenyeremben,de nem is tölti ki teljesen. :D Én büszke vagyok rá,eleinte pedig én is utáltam. De a barátnőim is mindig azt mondják,hogy jó nekem pl. tesin. Gondold el, nem lobog,mint egy győzedelmi zászló:D,és nem izzad alatta. Te így vagy csinos,és így fog érted minden pasi bolondulni.

És hidd el,eljön a mi időnk,is,mert bizti,hogy még fog nőni! :D

Puszi

2009. ápr. 17. 19:40
 14/30 anonim ***** válasza:
0%
plasztikai műtét;)
2009. ápr. 18. 16:56
 15/30 anonim válasza:
Neizgulj! Már leáldozóban van a nagy Szilikon mell! Ha kicsi és formás akkor is lehet szép... nyugi én 18 vagyok és 43kg hát nekem sincs nagy:) majd megnő Amugy meg hidd el a barátodat nemfogja érdekelni hisz nem a melledet fogja szeretni hanem téged:)
2009. ápr. 22. 17:04
 16/30 anonim ***** válasza:
én 15 vagyok tavaly jött meg először és utána kezdett el nőni, elég rohamosan:D bár most se állítom hogy hatalmasak de legalább megindultak:D sztem nem gáz, engemis így szeret a pasim, és addig amíg nem kezd el nagyobbodni sztem bajod nem lesz egy pushuptól;) :D
2009. ápr. 23. 19:38
 17/30 anonim válasza:

Szerintem nem gáz.

Vannak olyanok akik direkt a kis mellű nőkre buknak.

:-)

14/f

2009. máj. 9. 14:30
 18/30 anonim válasza:
jó neked én mindjárt 14 leszek és nekem 75 A-B-C mindegyik jórám. szivesen cserélnék veled mert én nem szeretnék ekkorát:( föleg h 22 éves koromig nöni fog=/ uhh....hidd el sokan irigyek rád és nem gáz.
2009. júl. 14. 04:14
 19/30 anonim ***** válasza:
Én is 14 vagyok. Nekem sincs nagy. :( (Push up melltartót ajánlom.:D) Nagyon rosszul érzem magam, hogy csak kicsi mellem van, vékonyka vagyok, de akkor is zavar, ezért sokan cikiznek is. Remélem megnő.:)
2009. aug. 6. 18:49
 20/30 anonim válasza:
15 éves vagyok mellem meg sehol... szégyellem is néha nem merek strandra járni se a barátaimmal..mert ha melltartót veszek fel akkor legalább van valami, de anélkül..fuh...soványnak mondjuk én is sovány vagyok, de nem az a csontos, mert van fenekem hasam csak mellem nincs =( nagyon zavar, de nincs mit tenni...időbe telik még el tudom fogadni
2009. aug. 17. 09:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!