A viszketés tusfürdőtől is lehet, vagy fertőzés?
szerintem hát nem tudom...lehet...
nekem volt már olyan kínom tusfürdő váltás után h azt hittem megfekszem égetett csípett szúrt Jézusom hogy bírtam ki.Bár én fiú vok.Gőzöm sincs.
próbáld meg egészség-nők egészsége topikban itt szerintem épkézláb választ nem nagyon fogsz kapni.
Szia!
Lehet a tusfürdőtől, de ha pár napon belül nem javul a helyzet inkább menj el orvoshoz. Jobb félni, mint megijedni.
Szia!
A tusfürdőre lehetsz allergiás, de annak szerintem máshol is ki kellene ütnie. Persze meg eshet, hogy csak a hüvelyben érzed, mert a természetes kémiai anyagok arányát is megváltoztathatja, stb.
Ha fertőzés, annak több jele is lehet. Kellemetlen viszketésen kívül az égető érzés, a folyás, furcsa színű, állagú és/vagy szagú. Váltsd vissza a tusfurdőt. HA még mindig baj van, akkor vagy orvos, vagy valami hülvelyi fertőzésre való "gyógyszer". Gondolok olyanra, ami felhelyezhető tabletta vagy ilyesmi. Egyébként mióta van a viszkető érzés? Amióta ujjazott? Tiszta volt a keze? Lehet, hogy nem az ő hibája, de megeshet, hogy valami "piszkot" vitt be. Te meg könnyen kapsz el valami fertőzést. De ez tényleg lehet tusfurdő is. Nem kell nagyon parázni. :)
Megint az előző vagyok. :)
Akkor szerintem csak a tusfürdő lehet az ok. Egyet értek a egy korábbi hozzászólóval.
Nem kell aggódni, válts a régi tusfürdőre. Ha nem lesz minden a régiben utána, elég akkor orvoshoz menni vele. Gyakori az allergiás reakció ezeknél az "illatszereknél".
fertőzés, látogasd meg a nőgyógyászodat...beszélgessetek a fogamzásgátlásról is!
máskor meg mosson kezet a pasid
köszönöm,remélem tényleg elmúlik :)
Utolsónak. hogy jön ide a fogamzásátlás?:P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!