Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Újra mensturálok? Miért? Ez...

Újra mensturálok? Miért? Ez most baj?

Figyelt kérdés

kezdett elmúlni a menzeszem, már csak barna jött belőlem. tegnap együtt voltam a barátommal, minden rendben volt.

ma pedig ujra vérzek :D

ez most normális? vagy miért van?

a másik tényező: eddig Laurinát szedtem és tegnap vettem be az első szem Yasminelle tablettát. Lehet a tabiváltástól van?

Pedig,ha jól olvastam az előző gyógyszer tablettamentes időszaka utáni következő napon (szóval a 8. napon) kell bevenni. én be is vettem.

ma meg ujra menstruálok.

vagy lehet még nem múlt el?:/

2011. aug. 6. 16:47
 1/3 anonim ***** válasza:

a szextől if lehet meg a gyógyszerváltástól is.

elő szokott fordulni,ne aggódj miatta.

2011. aug. 6. 16:53
 2/3 anonim ***** válasza:

A két tablettának teljesen más az összetétele, az ösztrogénhormon is más bennük, illetve a progesztogén is (ez egy terhességi hormon analóg): ez csak azért fontos, mert hiába működik a két tabletta teljesen ugyanúgy, mivel kémiailag teljesen más az összetételük, ezért még az átállási időszakban okozhatnak enyhébb vérzészavart, akár pecsételő, áttöréses vérzésed is lehet a ciklusod közepén. Ha jól értem, ugyanúgy kezdted el szedni az új gyógyszert, mintha egy újabb levél Laurinát kezdtél volna meg, ha így csináltad, akkor mindent jól tettél :)

1-2 hónap lehet, amíg az új tablettához hozzászokik a szervezeted, ha ezután is tapasztalsz szokatlan vérzést, vagy ha ezidő alatt más panaszaid is előjönnek (pl. gyakori migrén), ami a Laurina mellett nem volt, akkor menj vissza a nőgyógyászodhoz!

2011. aug. 6. 16:56
 3/3 A kérdező kommentje:

jólvan! köszönöm szépen! akkor nem ijedek meg :D

de védett vagyok ugye?:) lehet gumi nélkül?

2011. aug. 6. 17:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!