Lenyírjátok a szőrt a nemi szervetekről, mikor nőgyógyászhoz mentek? 25 évnél idősebbek válaszait várom!
Figyelt kérdés
2009. ápr. 9. 12:51
1/9 anonim válasza:
42 éves vagyok, én mindíg borotválom, tehát orvos előtt is.
2/9 anonim válasza:
Én általában hétköznapokon is fazont borotválok,de nőgyógyászhoz megyek pláne.Márcsak higiénia miattis.
3/9 anonim válasza:
28 vagyok de én 2 naponta borotválom...
5/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Én akkor szoktam lenyírni, ha kedvem támad, kb. 2-3 havonta. Eddig szőrrel mentem, és nem szeretném, ha azt hinné, h miatta nyírtam le :S
2009. ápr. 9. 12:59
6/9 A kérdező kommentje:
De már amúgy is nyírhatnékom támadt :D :D
2009. ápr. 9. 13:00
7/9 anonim válasza:
Ha rendszeresen tisztálkodik valaki, akkor az megfelelő altesti higiénia nem attól függ, hogy szőrös-e ott az illető vagy sem.
az orvost meg a lehető legkevésbé érdekli, hogy mennyire szőrös ott valakinek. ennek fényében én nem fordítok figyelmet arra, hogy le legyen ott borotválva pont nőgyógyászati vizit előtt.
8/9 anonim válasza:
26 vagyok, és lenyirom, nem hiszem hogy a doki azt hiszi hogy miatta, mert szerintem nagyon sok ilyet lát.
9/9 anonim válasza:
Én direkt nem borotváltam le, csa rövidítettem. úgy éreztem, az lenne a ciki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!