Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » 2 menzesz közötti vérezgetés....

2 menzesz közötti vérezgetés. Mitől lehet?

Figyelt kérdés

Mostanában 24-25 napra állt be a ciklusom, és vasárnap jártam a 13. napnál. Akkor volt egy kis folyásom + egy nagyon kicsi pecsételő vérzés. Ez 1-2 napig tartott a folyás. Gondolom ekkor volt peteérés.

Ma viszont megint jött egy kis vér + egy kis folyás. Nem sok, csak annyi hogy meglátszódott a fehérneműmön. Mitől lehet ez? Nem szedek semmit, szűz vagyok, és 7 éve menstruálok. Orvosnál még soha sem voltam, ezzel tudna valamit kezdeni? Érdemes lenne elmenni?

2011. aug. 4. 15:21
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat.

Mivel még soha sem voltam, és női orvoshoz szeretnék menni, a napokban elkérem egy ismerőstől az ő orvosának a számát és rászánom magam...Ez a végbeles vizsgálat nem igazán hangzott jól, főleg hogy minden "nagy dolog" után aranyerem van. Így érdekes lesz az tuti :/

2011. aug. 4. 21:25
 12/13 anonim ***** válasza:
Mintha én írtam volna az esetet, azzal a különbséggel, hogy 22-23 napos a ciklusom, pedig régebben 28 nap volt. Tegnap voltam orvosnál, aki először köztivérzésre gyanakodott, de ultrahangon talált egy cisztát. Azt mondta, hogy lehet, hogy magától elmúlik majd, következő mensi után kell visszamennem. Ha nem múlik el, kapok hormont és majd attól valószínűleg eltűnik. Mindenképpen menj el orvoshoz!
2011. aug. 19. 23:04
 13/13 anonim ***** válasza:
Én úgy hallottam, hogy ha szűz vagy, akkor az orvos tesz öklözőkrémet az análintrúderre.
2011. aug. 20. 02:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!