Késhet antibiotikum hatására a havi?
Figyelt kérdés
Sziasztok.A barátnőmnek március 6odikán jött meg,aztán beteg lett,szedett antibiotikumot (nemtudom milyet)MÁRCIUS 15-ig.(és közbe egyszer ojan erősen hatott rá hogy nagyon görcsölt a hasa,majdnem kórházba kellet vinni,de aztán jó lett.) 20adikán már egészséges volt,szeretkeztünk,minden rendben volt az óvszerekkel,megnéztem,és most 5ödikén kezdődtek az előjelek,mellfájás stb és általába 2,3 napon belül megjön neki.Most már 9edike van de még mindig nem fáj a hasa,csak megvan duzzadva,a melle annál inkább és nem akar neki megjönni.Amugy nem szokott neki késni.Nagyon félünk mind a ketten,nem tudjuk hogy most mivan,és mi lessz.2009. ápr. 9. 08:56
1/3 anonim válasza:
Betegségtől késhet. Vegyetek egy tesztet és nézzétek meg. Ha rendesen védekeztetek, akkor nem valószínű, hogy terhes.
2/3 A kérdező kommentje:
meg szerintem ha valami baj is lett volna az óvszerekkel amit nem vettem észre,16 nap alatt nem igen jelentkezhetnek a terhesség tünetei igaz?
2009. ápr. 9. 09:00
3/3 anonim válasza:
Van aki semmit nem érez, van akinek már elkezdődnek a tünetek, megérzi a beágyazódást.
De ne idegesítsétek magatokat, vegyetek egy tesztet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!