Most megyünk nyaralni, és 12évesen leborotválhatom ott lenn?
De igen, kozmetikába gyantáztattam. Először azt hittem, hogy a kozmetikus a rossz, így elmentem egy másikhoz. A kezelések után a hónaljamon kívűl mindenhol benőtt a szőr, hiába a sok kence amit kaptam rá. A legutolsó után, a lábamon nagy lila gyulladt szőrtüszők keletkeztek, amik 1-2 nap alatt begennyesedtek és bőrgyógyászhoz kellett fordulnom. Volt 3 olyan amit sebészileg fel is kellett nyitni.
Az orvos javasolta, hogy felejtsem el a gyantát, mert tönkre teszi a bőrt. Szerinte a borotva a legegészségesebb.
Ezért ajánlottam ezt a kedves kérdezőnek. Amúgy nem erősödik meg tőle a szőr, ez nagy butaság. A hajad, sem erősödik meg ha sokat vágatod. Ha így lenne akkor nem lennének problémás hajú nők...nem kellene ilyen-olyan samponokat próbálgatni, hogy szebb legyen az ember haja...Nem lennének kopaszodó nők, férfiak...
nyugodtan elmehetsz egyedül is kozmetikushoz legyantáztatni.
viszont otthon inkább ne a gyantát próbáld, hanem a borotvát.
és sztem csak a bikiniből kilógó részeketet szedd le, a többit felesleges lenne, és kellemetlen, amikor nő vissza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!