17-én kellene megjönnie, és az még odébb van. Akkor miért fáj a két mellem? És tegnap érzékeny volt a jobb bimbóm is. Terhes nem lehetek! Akkor mitől van ez?
Nekem is volt ilyen számold ki hanyadik nap az utolsó mensi első napjától kezdve!Mert lehet peteérésed van, az pedig a 14. nap körül van félidőben, de ha hosszabbak a ciklusaid akkor lehet a 15-17. napon is!Persze ha terhességre gondolsz akkor gondolom volt valami...!Akkor viszont tesztelni kell 14 nap után elvileg már kimutatja a teszt is! Gabrielt ajánla mindenki, gyógyszertárban 800-900 Ft vizeletcseppentős terhességi teszt!
Kívánom hogy úgy legyen ahogy akarod!!
Szió!!
Én írtam az előbb is, ha van tojásfehérjés folyásod ami átlátszó és nyúlós akkor tuti, hogy peteérés de előtte egy két nappal akár hárommal is fájhat a melled ajánják a B vitamint rá, vagy a nőgyógyász azt mondta hatásos a vizes borogatás is!
De egy teszt nem árt mert megnyugtat csak figyelj a napokra mert ha korán tesztelsz ál negatívat kapsz!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!