Hüvelygomba elleni tampon?
A múlthéten voltam nőgyógyásznál egy gombás fertőzés miatt. Kaptam rá gyógyszert, javasolta a Canestent, és még 1 tampont is, ami a hüvely flórájával azonos Ph-jú. De elfelejtettem a nevét és hamarosan megint megyek vízpart közelébe, nem akarom újból a gombával elrontani a nyaralást. Nem tudjátok, mi a neve? És hol kapható?
Köszönöm a válaszokat.
És minek a tampon. Fürdéshez? Azzal csak ártanál. Átázik 15 másodperc alatt, onnantól meg mindegy, viszont ha nincs meg, nagyon nem ajánlott felrakni.
Én egyébként csak az Ellen tamponról hallottam, az valamilyen tejsavas cucc, menzesz alatt kell használni (mint a többi fajtát). Néhány patikában lehet kapni, több ezer Ft, és olyan sz*r a minősége, hogy én megvettem, majd ki is dobtam, mert nem mertem felrakni. Féltem, hogy bennem marad a fele, úgy volt összerakva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!