Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Hüvelygomba elleni tampon?

Hüvelygomba elleni tampon?

Figyelt kérdés

A múlthéten voltam nőgyógyásznál egy gombás fertőzés miatt. Kaptam rá gyógyszert, javasolta a Canestent, és még 1 tampont is, ami a hüvely flórájával azonos Ph-jú. De elfelejtettem a nevét és hamarosan megint megyek vízpart közelébe, nem akarom újból a gombával elrontani a nyaralást. Nem tudjátok, mi a neve? És hol kapható?

Köszönöm a válaszokat.

2011. aug. 2. 14:30
 1/4 anonim ***** válasza:

És minek a tampon. Fürdéshez? Azzal csak ártanál. Átázik 15 másodperc alatt, onnantól meg mindegy, viszont ha nincs meg, nagyon nem ajánlott felrakni.

Én egyébként csak az Ellen tamponról hallottam, az valamilyen tejsavas cucc, menzesz alatt kell használni (mint a többi fajtát). Néhány patikában lehet kapni, több ezer Ft, és olyan sz*r a minősége, hogy én megvettem, majd ki is dobtam, mert nem mertem felrakni. Féltem, hogy bennem marad a fele, úgy volt összerakva.

2011. aug. 2. 14:33
 2/4 A kérdező kommentje:
Az orvos mondta, hogy ezt lehet akkor is használni, amikor nincs menstruáció. Egyébként köszönöm a válaszodat, utánanézek ennek az Ellen tamponnak.
2011. aug. 2. 14:35
 3/4 anonim ***** válasza:
Én is az Ellent ismerem. Gyógyszertárban lehet kapni, de azok közül sem mindegyikben, a hivatalos honlapjukon fent van, h pontosan hol.
2011. aug. 2. 14:44
 4/4 anonim ***** válasza:
Gyógyszertárban azt is meg tudják mondani, mi lehetett amit a doki ajánlott, nem hiszem hogy ebből a spéciből olyan sok márka lenne. Ha mégis van választék, akkor sem hiszem hogy rosszabbul járnál azzal amit a patikus kínál, elvégre ők is értenek hozzá.
2011. aug. 2. 15:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!