Valakicsoda kérdése:
Mitől nőhet 1-2 méretet a mellem? Fogamzásgátló?
Figyelt kérdés
2011. aug. 2. 02:24
11/25 anonim válasza:
Le kell nyelni a spermát! A fehérjétől gyönyörű lesz a hajad, a körmöd és látványosan megnő a melled!
Szóval minél több orális szex!!!
13/25 A kérdező kommentje:
Aki azt az infót adta h a spermától az tuti lenyeli?????És neked akkor giga melled van?????Bunkóóóó
2011. aug. 3. 19:25
14/25 anonim válasza:
Én is hallottam ezt a spermás dolgot és ez nem csak városi legenda.
A leghatásosabb módszer!!!
Már testépítők körében is terjed, mert protein és fehérje dús "koktél".
Úgyhogy mielőtt letámadod azt, aki segíteni akar, tájékozódj, vagy győződj meg róla magad!
16/25 anonim válasza:
ki kell teregetni, a mosott ruhák is összemennek, de teregetéés után jók:)
17/25 anonim válasza:
A fogamzásgátlótól is csak addig nagy a melled, ameddig szeded, utána visszamegy, és még lógni is fog, mivel túl hamar lett megint kicsi...
19/N
18/25 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat de gyógyszer nevet nem írtok???Az a kérdés hogy melyiktől nő????nem az hogy meddig mard nagy!:)))))
2011. aug. 5. 10:31
20/25 anonim válasza:
én is keresgéltem már régebben h mi lehet hatásos a terhesség nem az alatt meg szoptatásnál megduzzad de utána viszont vissza megy és még az izmok is elernyednek:S nekem a fogi se növelte viszont 1-2 hónapja nőlt valamennyit pedig semmit sem csináltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!