Rettenetesen faj a hasam mikor megjon a menzeszem! Mit tegyek, h a kovetkezo alkalmalkor ne fajjon?
Figyelt kérdés
Annyira faj mindig a hasam amikor megjon a menzeszem, mintha mindjart szulnek!Bar nem szultem meg, de nagyon faj!Veszek be fajdalomcsillapitot de nem erek vele el semmit!2011. júl. 30. 13:06
1/7 anonim válasza:
Jaj te szegény. Mintha én írtam volna ifjú lánykoromból. Nekem is iszonyatosan görcsölt a hasam, semmi nem használt rá. Régen + nem voltak ennyire sokféle fájd.csillapítók. Próbálj meg többfélét, nekem az aleve jött be, de a cataflam is igen erős fájd.csillapító. Előbbit recept nélkül, utóbbit csak receptre kapsz. Én már szültem és nem lett jobb.... Most csak azért nem fáj annyira, mert fogamzásgátlót szedek.
2/7 A kérdező kommentje:
Szerintem nekem is azt kell szednem!Mar 20 eves vagyok es baratom is van 5 eve!Attol talan nem fajna!Ja es mindog osszevissza jon meg!
2011. júl. 30. 13:25
3/7 anonim válasza:
ugyanígy vagyok mint te van ez a gyógyszer amit reklámoznak menstruációs görcsre, algoflex M a neve, én ezt szedem és tökéletesen bevált, mikor enyhén érzed a görcsöt illetve már azelőtt szedd be!
4/7 anonim válasza:
Tegyél melegvízes palackot a hasadra és igyál nyugtató teákat, mint például a citromfű-tea :) Ne erőltesd meg magad ilyenkor, finoman masszírozhatod is (inkább simogasd) a fájlalt területet, hátha enyhít egy kicsit a fájdalmadon :)
5/7 anonim válasza:
Én is így vagyok mint te:(Nagyon szokott görcsölni a hasam, és régen mindent kipróbáltam (apranax, nospa, algoflex m..., hőpárna, gyógytea)de egyik sem használt!viszont január óta a cataflamot szedem, és beválik:)mivel nagyon erős vigyázni kell vele. én mikor érzem, hogy első nap jön az a nagyon nagy görcs beveszem, és kb 1/2 óra múlva már hat is, és sokáig tart a hatása. szóval szerintem próbéld ki!
6/7 anonim válasza:
Nekem a málnalevél tea vált be. Már a megelőző napokon is ittam 1-1 bögrével, és az nap is, amikor megjött. És tökéletesen bevált. De a fogamzásgátló szedése is sokat segített, csak én azt nem tudtam sokáig szedni, mert mi nem vagyunk kompatibilisek egymással. Pedig sokfélét végigzongoráztunk a dokival. De egyik sem jó. Így nekem marad a tea és az óvszer. :)
7/7 anonim válasza:
létezik erre algoflex-forte m nevű gyógyszer. de ha esetleg szexelnél, akkor nem kéne gyógyszer, ugyanis a szex oldja a mensis görcsöket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!