Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Lehet olyan, hogy fel vagyok...

Lehet olyan, hogy fel vagyok fázva, de a lelet nem mutatja ki?

Figyelt kérdés

Folyamatosan pisilnem kell. Nem rég voltam orvosnál, és megvizsgáltatta a pisimet, véremet... És nem mutatott ki semmit. Egy hete nem alszok rendesen. Nem fáj sehol, csak nagyon kell pisilnem.

Az orvos azt hiszi, hogy iskolaundorom van... :S:S

16/L

2009. ápr. 7. 11:12
 1/3 anonim ***** válasza:
Elméletben mindenhol lehet hiba, akár egy laborvizsgálat során is, de ennek esélye elhanyagolható. Esetleg meg lehet próbálni megismételni a tesztet, de jóval valószínűbb, hogy nem téved, és tényleg nem vagy felfázva. ebben az esetben más okozhatja a panaszaid.
2009. ápr. 7. 11:47
 2/3 anonim ***** válasza:

Megnézett ultrahanggal is? Ha ez is negatív, akkor lehet hogy pszichés alapon van a dolog. Ha nem nézett meg, akkor menj vissza az urológiára, és kérj ultrahangos vizsgálatot is. Előfordulhat, hogy pszichésen van gond, ebben az esetben próbálj valahogy megnyugodni, kikapcsolódni(tudom hülyén hangzik, de az mindenkivel előfordul, hogy amikor olyan helyre kell mennie ahova nem akar, akkor egy csomószor elmegy vécére, mégha pár csepp is van... ha hosszútávon stresszes vagy, lehet ez a tünet. Mindenkinél másképp jelentkezik a stressz.)

Múltkor azt olvastam egy könyvben, hogy napi 8 körül van a normális vizeletürítés. Efölött vagy?

2009. ápr. 7. 12:30
 3/3 anonim ***** válasza:
én is ugyan ezzel küzdök mindenem negatív és nőgyógyásznál is voltam ott sem volt gond nem tudják mitől lehet
2009. ápr. 8. 16:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!